חדש על המדף

מורנא007

New member
כן, הוא אלבום ט"מ.

והאלבום הבלוזי שהיה לי בבית מקודם (Bernice) הוא של אותה להקה אמריקאית, מכאן שלא שמעתי את הלהקה האנגלית. מה שבילבל אותי הוא שקנתי אלבום של להקה אמריקאית אשר יוצר באנגליה. טוב שיש AMG, לפתרון. דרך אגב, AMG יצא לאור כסדרת ספרים לפי ג'אנרים. כלומר ספר לרוק, ספר לג'אז, ספר לבלוז וכו'. המחיר הוא מעל ל- $30, כך שאני מעדיף להוציא את המידע בחינם ע"י גלישה. הספר ערוך בדומה לכמיקל אבסטרקט, כלומר כתוב צפוף באותיות קטנות.

shany5

New member
חדש על המדף...

חדש על המדף שלי.... טוב אז ככה אח שלי איבד לי דיסק של דיפ פרפל (חוצפה מצידו) אז קנסתי אותו ב-6 דיסקים: THE BEATLES-ABBEY ROAD JEFFERSON AIRPLAIN JOHN LENNON-IMAGINE LEONARD COHEN SIMON&GARFUNKEL-BOOKENDS וכמובן את...ANDY WARHOL הדיסק עם הבננה... ועכשיו חזרתי משינקין (מהאוזן השלישית מן הסתם) ופינקתי את עצמי עם 3 דיסקים (מתנת יומולדת לעצמי)של: *קרוסבי סטילס ונאש (בלי יאנג) *נירוונה בהופעה חיה בניו יורק וכמובן את ניל יאנג בדיסק שקשה להשיג (אבל אני השגתי)-RE*AC*TOR ששמעתי אותו ברפרוף אבל הוא נשמע לי ממש טוב. זהו.. וואו מלא זמן לא קניתי דיסקים... נ.ב יש היום בעיתון כתבה עם גים מוריסון...

noosh

New member
אבל השרשור הקודם עוד קופץ...

אפשר לשרשר
תתחדשי על הדיסקים!

למעלה