חדש על המדף

strangebrew

New member
חדש על המדף ../images/Emo220.gif

אז רגע לפני שאני חוזרת למסדרים ב6 בבוקר ולמערכת שההגיון בא מצוי באותו האופן שבו אינטלגנציה לא מצויה פרחה ממוצעת, קפצתי לחנות הדיסקים פה ולחרדתי הרבה גיליתי כי הם החלו במגמה מדאיגה (בעיקר לחשבון הבנק הגם-ככה-בקשיים-שלי) של להביא דיסקים ממש ממש טובים שרציתי המון זמן. אז בנתיים מיתנתי את תגובותיי ואלו הן הרכישות, אבל היו בטוחים שזה ממש לא הסוף, זאת רק ההתחלה העגומה. 1. love sculpture - blues helping להקה של הקלידן/גיטריסט דייב אדמונדס. זהו הראשון מבין שלושת הדיסקים שהוציאה הלהקה המופלאה הזאת, כל כולו (פרט לקטע אחד מקורי) מורכב מגרסאות כיסוי לשירי בלוז ישנים. מין בלוז רוק שחדי השמיעה יוכלו לשמוע בו השפעות פסיכדליה. אבל באמת שאין טעם לנסות לכתוב על הדיסק המצוין הזה, פשוט תשימו אותו, תשמעו וזה יבוא לבד. משהו באמת יוצא דופן. 2. Love - de capo ידועים בתור הלהקה שהוציא את forever changes, אבל באמת שיש בהם הרבה יותר מזה. כל שיר באלבום הזה הוא פנינה אמיתית. ולשיר הנועל את האלבום הזה באמת שלא ניתן לתת שום תיאור אחר פרט ללעשות אהבה עם המוזיקה. ועוד 19 דקות שלמות. שזה הרבה יותר ממה שהרוב מחזיקים מעמד בכל מקרה. 3. buffalo springfield - buffalo springfield הרומן שלי עם באפלו התחיל בכלל בlast time around הנהדר, אז את ההתרגשות שלי כשגיליתי את הדיסק הזה, ועוד ב30 ש"ח הייתה רבה. לאט לאט הם סללו את דרכם להיות אחת הלהקות שאני יותר אוהבת, ולמה בעצם ניתן לצפות מסטילס, יאנג ופאלמר? נכון, לשלמות. אז זה דיסק הבכורה שלהם, ובחיי, איזו בכורה זאת
4. cream - fresh cream החברים שלי שהיו איתי שאלו אותי בהפתעה "איך לעזאזל עוד אין לך את זה??" אז לא היה לי את זה. פשוט לא הייתה הזדמנות. ואם כבר בבכורות עסקינן.. אז שלא נגניב מילה על קרים? אז גילוי נאות - קרים גורמים לי לרטוט כמו ששום דבר אחר לא וזה בעצם הכל. 5. grateful dead - live/dead עוד לא יצא לי לשמוע לעומק את הדיסק הספציפי הזה, אבל מההכרות שלי עם המתים צפוי לי תענוג לא קטן ואני רק מחכה ל7 שעות נסיעה מחר לבסיס בשביל לשמוע את זה בלופ בלתי נגמר. 6. bert jansch - dazzling stranger דיסק כפול, אנתולוגיה שמכילה 44 שירים. פה אני חייבת להודות למלנכולי ולהרגיע אותו שלמרות שחשב שאולי זאת לא בדיוק כוס התה שלי, הספקתי לשמוע את הדיסק הראשון ואני פשוט מאוהבת. כמה עדינות ועדנה אלוהית בבן אחד. הוא מצליח להשרות מין אווריה כזאת של תחילת האביב.. הוא באמת יוצא דופן, ואני כבר לא יכולה לחכות להזדמנות להכיר אותו יותר. אז אלו הרכישות שלי, סוג של ריפוי קניות בעקבות הצבא, מה איתכם? קניתם משהו מעניין?

סחתיין, אחלה קניה

ל - LOVE SCOLPTURE הגעתי בזמנו ע"י סקירה של המלנכולי ועד היום, אפילו בתקופה שהפטיפון שלי צובר אבק, התקליט הזה מבקר אחת לשבוע-שבועיים על הפטיפון, באמת אחד הדברים היותר טובים שאני מכיר. בנוגע לDA CAPO, מסכים על כל מילה אבל רק על הצד הראשון, בכל מה שנוגע לrevelation, אוננות זה גם נקרא לעשות אהבה? שיהיה
בכל מקרה תתחדשי.

wawadhani

New member
תתחדשי!

ונראה לי שכדאי להשאיר אותך קצת שבתות, שלא תבזבזי את כל המשכורת החודשית שלך בשבת אחת
שיהיה לך שבוע מצויין!

strangebrew

New member
להשאיר אותי שבתות???

חלילה! עוד יחשבו שאני חיילת אמיתית. השתגעת??

melancholy man

New member
לא בטוח, אבל בטח ככה יותר קל

להחזיק מעמד יותר מ 19 דקות, אגב אני מאוד אוהב את הקטע הזה, ותתחדשי המון אלינה, אחלה דברים קנית ושמח שאהבת את הבארט יאנוש (וכן, קוראים לו ג'אנש, שאמא שלו תקרא לו ככה...)

MajorWinters

New member
אני עם הילדה...

פתאום, הופתעתי למצוא, באותה חנות ממש, את הפילמור איסט. של האולמנים כמובן. אחרי ששנים לא היה להם דבר שלהם... אמנם לא יצאתי עם שישייה. אני סטודנט ועני. אבל אלו היו ה40 שקל אולי הכי טובים שהוצאתי מאז רילייר של יס (או אולי מאז האוגדן הראשון של Y the Last Man אבל זה לא ממש קשור).

strangebrew

New member
דין!

אתמול בדיסק קלאב כשעברתי על הA וראיתי את הפילמור איסט של האולמנים והמחשבה הראשונה שלי הייתה עלייך. זכרתי שמאוד רצית אותו. אפילו חשבתי להתקשר ולהגיד לך שהוא סופסוף שם, אבל אמרתי לעצמי שלאין מצב שעוד אין לך אותו. בקיצור, אין לך מושג כמה אוצרות מצאתי שם. אם שבת הבאה אתה בעיר נראה לי שאפשר לעשות סיבוב, לא ?

AeroTom

New member
Fresh Cream נהדר ../images/Emo45.gif

מאלבומי הבכורה היותר אהובים עלי.

למעלה