חדש+עוד משהו.

SaffRaal

New member
חדש+עוד משהו.

אהלן אהלן (כותב את ההודעה בזמן האזנה ל P.L.U.C.K', המקריות המדהימה D; ). עניוועי, אני חדש כאן, צופה הרבה זמן, אבל זה לא מה שחשוב. עוד מעט יש את טקס הwma או משהו כזה בMtv, ובאחת מהפרסומות לטקס, ראיתי את השם system of a down מתנוסס שם, מישהו יודע? מופיעים\מועמדים?

Rage Of Fire

New member
שלום לך ^_^

אמממ לדעתי לא הגיוני שסיסטם יופיעו שם כי אממ טכנית הם לא ביחד יותר הם ב"הפסקה" או לפחות ככה הם מכנים את זה... אז אמממ.... רוב הסיכויים שהם יהיו שם קלושים אבל לא בטוח בכל מקרה הם אחת הלהקות המושמעות בשנה האחרונה.... אז יש סיכוי... אם כן אני אשמח לראות ומצד שני אתה יכול להכנס לאתר של MTV ולבדוק על זה... {אני כותב בתגובה מהירה אז לא לסקול על ה"קישור"} www.mtv.tv www.mtv.com זה האתרים שלהם תכנס לאחד מהם ותבדוק אם אין בו על זה אז תכנס לשני.... ואמממ אני סער ^_^ אני בן 15 עוד חודש וחצי....

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

אני זמר:] ספר קצת על עצמך

pluplup

New member
ברוך הבא O:

אני דור,בן 14 :] השתלבות נעימה
ד"א,ספר קצת על עצמך.

Ipecac0

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מה שמך? אני מעיין
השתלבות נעימה

STU XD

New member
ברוף הבא ../images/Emo24.gif

אני סטו, בת 16
אעאעעאאעאעעעע גשם !!!!!!!

SaffRaal

New member
הו,אכן, עוד קצת על עצמי:

בן 17, מת"א D; מטאליסט שרמנטי אשר מנסה להמשיך לחיות בין ים הליחות החרפיות של הררי העארסים הסובבים אותי (דרום ת"א). סולן בהלקת גראנג'/מטאל/מה שזה לא יהיה, אני שר וצורח. +קלידן. +בתהליכי התקבלות לעוד שני הרכבים ^^ עוד משהו?

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifהו מגניב../images/Emo9.gif

אבל איך קוראים לך? XD ואיך קוראים ללהקה?

SaffRaal

New member
בע.

כן, אני קצת איטי (הרגע קמתי לאחר ערב של שכרות מתוקה D;). שמי בישראל יותם. אבל העיוותים: ג'ותם. ז'ותם. יותי. גם תופסים >.< ללהקה קוראים "מצבכפית", כי רוב השירים נכתבים במצב של שכרות מוחלטת/מצב כפית מוחלט, והליריקה מפגרת מהתאם. (נכתבים ע"י אנוכי, ד"א) ^^.

Rage Of Fire

New member
:ס גם לחבר הכי טוב שלי קוראים יותם!

וגם לו אנחנו מעוותים את השם ליותי XD אממממ... אחלה שם ללהקה XD מצבכפית XD

Evil Pig

New member
../images/Emo207.gif מחר אני הולך לצו התיצבות

או במילים יותר פשוטות - צו ראשון של צה"ל אממ זהו. תאחלו לי בהצלחה! ואח"כ אני נוסע לת"א עד יום שני בערב אז תיהיו ילדים טובים ונדבר בשני בערב!! שבוע טוף!

למעלה