חדש מנלי פורטדו

אייליי

New member
חדש מנלי פורטדו

ווואווו יש הרבה: קודם כל מזל טוב לנלי שילדה את התינוקת nevis (נביס)..... מי שרוצה לישמוע את השיר החדש powerless (say what you want )q www.nellyfurtado.com www.shitontheradio.com השיר שוחרר לא מזמן לרדיו בארצות הברית והינה תחנות הרדיו שהוא נמצא בהם במקום הראשון--- NELLY FURTADO "Powerless (Say What You Want)" (DREAMWORKS RATNER is, needless to say, very excited about the "List of 34": KYSR, WTMX, KIOI, KHMX, WBMX, KFMB, KYKY, WSSR, KALC, KIMN, KRSK, WQAL, KEZR, WSNE, KAMX, WMBZ, WMC-FM, WTIC-FM, KALZ, KBBY, KCDU, KHOP, KKPN, KLCA, KLLY, KMHX, KOSO, KPEK, KSII, KVUU, WINK, WNNK, WXLO and more! The song stands out and sounds like nothing else on the air! Next week, 34 more stations should consider using it for "balance". מקום שני WKSC, KHKS, KRBV, WXKS, CHANNEL955, Q100, STAR94, Y100, KBKS, KDWB, WAKS, KDND, KMXV, KXXM, KZHT, PRO-FM, WNCI, KHFI, WKZL, WQZQ, WDCG, WKSS, WBBO, KJ103, WKGS, WPXY, WZKF, WQEN, WFBC, WSPK, KBFM, KKMG, KQKY, KQXY, KRUF, KZFN, KZMG, WA1A, WAZO, WBAM, WBFA, WBZN, WDBR, WERZ, WFLY, WFMF, WHOT, WHZZ, WIXX, WJBQ, WJMX, WLAN, WLVY, WMGI, WNDV, WNHT, WNOK, WNTQ, WSNX, WSSX, WSTW, WVAQ, WWXM, WYCR, WYKS, WZEE, WZKL, WZYP ועם אתם רוצים לראות את נלי בטלויזיה עם השיר החדש : MTV The Leak 17/11 Good Morning America 24/11 Tonight Show 26/11(התוכנית של גיי לנו)! זהו זה לא הכל אבל זה מספיק.... האלבום החדש ב 25.11.03

אייליי

New member
תיקונים בקשר לנלי בטלויזיה+עוד תמונ

התוכנית של גיי לנו - tonigth show 26 11 03 - למי שיש יס mtv the leak - 17 11 03 good morninig america - 24/11 - לא יודע עם יש את התוכנית בארץ

OldRedEyes

New member
נ"ש

חדש מאנריקה. בלדת רוק- Addicted.מומלץ ביותר. ניתן להאזין לשיר באתר הבית. www.enriqueiglesias.com

אייליי

New member
של נלי או אנריקה?עם זה של נלי כנס

הששיר החדש ממש לא זוועה ... הוא הורד מעל כמה אלפיים פעמים ביומיים

השיר של נלי מגעיל ביותר

לפחות לדעתי ודעתם של עוד כמה ששמעו אותו שאמרו לי אל תחשוב שאני לא אוהב את נלי דווקא חיכיתי הרבה זמן שיצא השיר ובמילה אחת א-כ-ז-ב-ה של אנריקה אני הולך לשמוע עכשיו

אייליי

New member
טוב אכזה.. שמצליחה במצעדים!ודרך אגב

חשבת על לשמוע עד הסוף... ועם עדיין אתה לא אוהב זה הטעם שלך.... אבל אל תגיד שהוא נכשל באמריקה כי הוא עדיין לא יצא שם ניראה לי רק בארצות הברית . ועם הוא יצא זה מלפני יומיים.... אבל אני לא מתכוון לריב על דברים שאני יודע

yanivtr

New member
אמריקה=ארצות הברית...

כשהוא מדבר על אמריקה הוא מתכוון על ארצות הברית... אל תגיד לי שבאמת חשבת שהוא מתכוון לברזיל או ליערות הטרופיים שמה...(?)

i love gina

New member
דווקא אהבתי אותו מאד מהר...

שיר יפיפה לדעתי... יש רק שם קטע אחד שהקול שלה עולה לטון גבוה כזה מעצבן.... זה הנקודה החלשה היחידה בשיר... (אני מדבר על הזה במשך הפזמון...)

אייליי

New member
אמממ ואיך זה קשור לנלי או למשהו

איך זה קשור לנלי או משהו שנאמר פה?

למעלה