חדש מהניילונים..

חדש מהניילונים..

שלום לכולם! אני חדש כאן, וגם קצת ביישן, אז לא יודע מה להגיד ואיך..
ראיתי את שרשור ההיכרות, אז החלטתי להוסיף את הפרטים שלי: תמונה
שם: אחיקם גיל: 27 מיקום בארץ: בתכל'ס יבנה, אבל מחפש במרכז - אז אם אתם יודעים/שומעים על משהו טוב - שלחו בפרטי! תודה!
מזל: תאומים (לא שזה משנה למשהו..). נטייה מינית: הומו פנטזיה מינית: מה לחשוף את זה כאן? בואו נגיד שזה כולל טבע ותנוחות לא שגרתיות..
מצב רומנטי(רווק/תפוס/זה מסובך): רווק, ופנוי להצעות..
מאושר: זה בא והולך.. 3 דברים שעושים לך את זה בבן אדם(בין אם אופי, מראה או כל דבר אחר): מממ... וורבליות, כנות ועיניים טובות. 3 דברים שהיו גורמים לך לפסול מישהו(כנ"ל): טוב נו, כל הדברים הברורים מאליהם - צביעות, שקרים ועיניים רעות..
צבע אהוב: כחול-ירקרק או ירוק-כחלחל, עדיין לא החלטתי.. ציטוט אהוב: וואו, יש המון! הנה אחד: - "ברגעים מסויימים, אנשים הם אדונים לגורלם, ואם מצבנו שפל, האשמה אינה בכוכבים, אלא בנו. עצמנו". שייקספיר. - או כמו שאמא שלנו אומרת: "בישלתם חרא, תאכלו חרא, חארות"! (גבוה וגרינבאום). תנוחה אהובה: מה נסגר עם השאלות החודרניות האלה (תרתי משמע...
) מחלת מין אהובה: ברור שעגבת! יש בכלל אופציה אחרת? שותה? מעט מאוד מעשן? בכלל לא ומה לגבי סמים קלים? כנ"ל וקשים? כנ"ל רומנטיקן? משתדל כמה שיותר, אבל לא יותר מידי.. לאן היית לוקח מישהו לפגישה ראשונה? זה קצת נדוש, אבל אין על הים.. משהו בחופש שהוא משדר, ובלילה, כשיש ירח מלא, זה אחד הנופים. מנגן על משהו? אם כן אז מה? לא על כלי נגינה בכל אופן..
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אתכם יותר מכל: צביעות (ע"ע שלושה דברים שגורמים לי לפסול בן אדם). והכי חשוב - אתה מוזמן לשים כאן את המייל, מסנג'ר, אייסיקיו, שם בפייסבוק וכדומה: סקייפ: r.ahikam *** אני מודה שביומיום אני יודע לחפור ממש הרבה, אבל השאלון הזה לא ממש הוציא את הצד היצירתי שבי..
אבל מקווה שאני עוד אחפור הרבה בהזדמנויות אחרות.. נעים להכיר!

ItsikH

Member
רק אל תקרא לבן שלך גדליהו יש לי ידיד נחשון ששם אביו עמינדב - זה לא מעצבן? הוא מרוצה כי נחשון שם נחמד, גדליהו קצת פחות נראה לי... אהבתי את ה"תרגום" המדויק כל כך לשייקספיר - לדעתי, ככה הוא היה כותב את זה היום
אין כמו חיק הטבע

אני לא יודע מה יותר גרוע..

לקרוא לבן שלך גדליהו, או שלאבא שלך קוראים שפן.. בכל מקרה, אתה יכול לנחש שלא היה לי קל בשיעורי תנ"ך כשלמדנו את ירמיהו..

ItsikH

Member
וכמובן ברוך הבא, ובדיוק נתת מענה לשרשור על החיוכים (בעיקר החוסר בהם).

חחח..

בינינו, אני גם לא בקטע של גרעפסים, אבל לא רציתי להגיד, שלא תבעטו אותי החוצה ישר בהתחלה..

למעלה