חדש.... |מאהב|

The Eraser

New member
חדש.... |מאהב|

טוב לא מזמן רק גיליתי את מיוז אז נתחיל בזה שאני יונתן. לפי לוח השנה העיברי, היום, יום האם, ל בשב, אני בן 16 לפי הלוח הלועזי היית בן 16 בולנטיין דיי 14 בפבואר [תגידו שזה לא התאירכים הכי שווים בעולם....] אז אבסולושן זה אחד הדברים היותר שהאנושות ראתה [שמעה....] בבלאק הולז הם דיי ליכלכו.... לא אהבתי. כרגע אני שומע את שואוביז.... גם יפה מאוד!! נשאר לי עוד אלבום אחד שאני צריך לשמוע לא זוכר ממש איך קוראים לו. אז זהו תקבלו אותי נכון? הלכתי לענות על השאלון

T a l 91

New member
../images/Emo130.gif ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני טל, בת 15 ו- 7 חודשים (בערך), מיישוב קידר (חור נידח ליד מעלה אדומים). בטח שנקבל אותך!

Runt

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

שואוביז מעולה
והאלבום שחסר לך נחשב לטוב ביותר שלהם [לפחות ע"פ הרוב, לא כולל אותי] והוא Origin Of Symmetry. תהנה

Musedol

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

אני דור מהמרכז, עוד שלושה שבועות בת 16
ברוך הבא :)

Apoca1ypse

New member
ברוך הבא

וחסר לך האלבום הכי טוב בכל מה שקשור לרוק אלטרנטיבי, או בכל המיינסטרים כרגע תהנה...

CitizenErased

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברור שנקבל אותך
אני לירון, בת 20 מרעננה. כמו שRunt כבר אמרה, האלבום שחסר לך.. OOS, נחשב דווקא לאלבום הטוב ביותר שלהם (הוא גם האהוב עלי) בעוד שאחריו תמיד יש ויכוחים אם Absolution או Showbiz יותר טובים ודווקא בפורום הרשמי לאחרונה נבחר Black Holes לאלבום השני הטוב ביותר למרות שעם יציאתו רוב הפורום שנא אותו.. אני חושבת שהוא "גדל" על אנשים
גם עלי הוא גדל וואי מה זה חפרתי. אז ברוך הבא ותהנה!

The Eraser

New member
המממ תודה על קבל הפנים הלבבית

יותר טוב מאבסולושן? הם מסוגלים לזה
? אני מקווה לשמוע אותו כמה שיותר בקרוב. הממ ושחכתי לציין אני מאשדוד... אם זה מעניין אתכם...

CitizenErased

New member
תשמע, אלבום שיש בו...

שירים כמו New Born, Bliss, Hyper Music, Micro Cuts, Space Dementia, Darkshines, Citizen Erased, Plug in Baby ועוד כולם ביחד, אז כן

למעלה