חדש לצניחה...

• פותח הנושא A2af
  • פורסם בתאריך

A2af

New member
חדש לצניחה...

שלום לכולם, שמי אסף, ואני רוצה להתחיל לצנוח... הייתי באתר האינטרנט של Paradive וראיתי שם שני קורסים, AFF וקורס צניחה משולב. אני לא ממש מבין בכל הדברים האלה, והייתי רוצה לדעת איך כדאי לי להתחיל. אני כרגע סיימתי קורס קדם צבאי ויש לי חודש עד שאני מתגייס לצבא, אז הזמן הוא מגבלה. בנוסף, אני רוצה לצנוח לבד - לא עם מדריך מחובר אלי, אז טנדם יוצא מהאופציות. יש עוד אפשרויות חוץ מAFF וקורס משולב? מה בדיוק נותן לי כל אחד מהם? האם אני יכול לצנוח אחריהם לבד? כל מה שאתם יכולים לאמר לי על הנושא הזה וכמה שיותר מהר יהיה מבורך. בתודה מראש, אסף

shayshiloach

New member
AFF

מה שמומלץ זה קורס ה- AFF שבו אתה לומד יום וחצי תיאורטי ומיד לאחר מכן אפשר להתחיל לצנוח את 8 הצניחות המחוייבות שבכל אחת מהן נדרש לבצע תרגיל שונה על מנת לרכוש מיומנות בסיסית בנפילה חופשית. הצניחות הראשונות הן בליווי של שני מדריכים שחונכים אותך בקרקע ובאוויר ומסייעים לך בהתייצבות (אך לא קשורים אליך). כל השאר בליווי מדריך אחד והצניחה השמינית היא צניחת סולו. לאחר סיום סדרת הצניחות שמומלץ להשלימן עד חודש מסיום הפרק התיאורטי יש להשלים עוד 12 צניחות סולו על מנת לקבל רשיון A. הקורס בפרדייב הוא חוויה מדהימה. כמעט כל הצניחות מצולמות בוידאו וניתן לתחקרן וללמוד מהן, צוות המדריכים ידידותי ומקצועי מאוד והאווירה מצוינת. כמו כן לא עושים קורסים מסוגים אחרים בפרדייב. בקיצור מומלץ מאוד

s hila

New member
שלחתי לך

תשובה מאוד מאוד מפורטת במסרים. הילה

למעלה