חדש לי

guyshine

New member
חדש לי

היום גיליתי בטעות על המושג חלומות צלולים תגידו, יש אמת בכל זה?

Chav

New member
לא, זה שקר

זה לא קיים, הכל קונספירציה, מה שאנחנו מדברים כאן זה בעצם מילות קוד בתוכנית שלנו להשתלט על העולם. עכשיו אתה חלק מזה! אתה שלנו! *צחוק מרושע* Chav - are you for real?

Variety

New member
תגובה

צ´אב, אני מבקש ממך יותר סובלנות וסבלנות כלפי אחרים. באים אנשים חדשים, ששואלים שאלות לגבי חלומות צלולים, ואתה עונה להם בתשובה, שלמי שלא מכיר אותך, נראה כמזלזלת. אם אין לך חשק להסביר לו, אז אל. חלומות פז, Variety-

Chav

New member
אל תעבדי עליו דנה

את יודעת שזה שקר.. מה קורה? עסוקה? לא? יופי, בואי לצ´ט :)

LucidGuess

New member
יש ויש למזלנו הרב! ../images/Emo13.gif

שלום שלום,
אכן כן, חלומות צלולים הם דבר אמיתי ומדהים, והם גם מציאותיים לגמרי ( יותר מהמציאות עצמה אפילו )! שוב אני מעתיק הודעה שכתבתי בדף הקודם - בתור התחלה אני מאד מאד מציע לך ליבדוק 2 אתרים מצויינים הכתובים בעברית - 1. אתר החלומות הצלולים של גיא ( אתר עיברי ) זה אתר קצר ולעניין שבו מפורט מה זה חלום צלול וטכניקות ליישום של הרעיון והכל בצורה תמציתית קצרה ונחמדה ( בהודעת הפתיחה רשום בטעות שזה האתר של אלון, זו טעות, זה האתר של גיא ) , וגם הרבה טיפים חשובים. 2. אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן אתר מפורט מאד על חלומות צלולים בעברית, פירוט רב וידידותי מאד על חלומות צלולים ושיטות פשוטות כיצד לחלום חלומות צלולים בקלות, גם טיפים, ובנוסף פרק מרתק מאד בו אנשים מספרים את חלומותיהם הצלולים! פרק מאד מעניין לקריאה ועושה המון תאבון לנושא! אז שאלות? בקשות? אנחנו כאן.
( אפילו את החיוך אני מעתיק ) טוב ביי, LucidGuess

Variety

New member
תגובה

היי guyshine. יש אמת, אמת המוכחת מדעית. הוכחה מדעית לדעתי נעשתה לראשונה במכון ע"י Stephan LaBerge, שאם אינני טועה מנהל את המכון לחקר חלומות צלולים שבקליפורניה, ארה"ב. כתובתם היא: www.lucidity.com בין אם אתה מאמין להוכחה המדעית או לא, הדרך הטובה ביותר לדעת היא החוויה האישית. חלומות פז, Variety-

למעלה