חדש-כמה שאלות

CarTManDan

New member
חדש-כמה שאלות

הייתי רוצה להתחיל ולנסות פאזלים/בניית דגמים ויש לי כמה שאלות.

1. 1000 חלקים לפעם ראשונה זה הרבה? אני רוצה משהו שיאתגר אותי ושאני לא אפתור את זה בשעתיים שלוש...
2. איפה בבאר שבע אפשר לקנות פאזלים/דגמים לבנייה של מטוסים אוניות במחירים סבירים? כי הבנתי שפזלנד זה יקר.
3. אפשר חנויות מומלצות בעולם שניתן להזמין מהן?
4. אפשר בבקשה חברות מומלצות לפאזלים וחברות שכדאי לא לקנות מהן?
5. קצת הסברים על דגמים, כמה חלקים זה "מאתגר" לבנות, איזה גודל כדאי לקחת ואם אפשר גם כמה דגמים מומלצים.

תודה רבה
דן.

CarTManDan

New member
משהו ששכחתי

מה הכוונה של מיניאטורי?(אני יודע שזה אמור להיות קטן, אבל מה ההבדל בין זה לבין פאץזל שלא כתוב לידו מיניאטורי)?

jocie1

New member
ברוך הבא

לגבי דגמי אוניות ומטוסים באופן אישי ראיתי רק בפאזלנד. אולי מישהו אחר בפורום יוכל לעזור יותר בנקודה זו.
לגבי מיניאטורי החלקים קטנים יחסית, בערך בגודל ציפורן אצבע גדולה. יש גם חלקים קטנים יותר מזה.
בתור פאזל ראשון מומלץ לבחור תמונה שמוצאת חן בעיניך, אתה מתחבר אליה, העיקר שיהיו הרבה צבעים ברורים שתאפשר מיון יותר קליל. ואחכ הרכבה יותר זורמת. ישנם 500 חלקים שקשים מאוד וישנם 1000 חלקים שקלים מאוד. שוב תלוי בתמונה שתבחר. דבר נוסף אם אתה מהמפרקים או מהמדביקים של הפאזלים, אם האיכות היא בינונית ואתה מתכנן לפרק אחכ לא משנה איזה חברה אתה בוחר.יש שאוהבים את רוונסבוגר יש אקודה וכו שהם יותר יקרים במיוחד בפאזלנד. ישנם חנויות אחרות שמוכרים פאזלים באיכות בינונית ומעלה במחירים ששוים לכל נפש, ברשתות ביגדיל ומקסטוק. הסניפים מופיעים בלוחות של הפורום.
נשמח לשמוע מה בחרת איזה חברה ומה התכנון עם הפאזלים, להדביק או לפרק. נשמח לראות תמונת אם תזדקק לעיצה עידוד במשך העבודה תמיד הפורום נמצא לעזור...

123נעמי

New member
ברוך הבא לעולם הפאזלים

ואלינו לפורום.

להתחיל כדאי לך עם פאזל של 1000 חלקים
וכמו שאמרו כבר
תמונה שתמצא חן בעינייך
ככה יש חשק להתמודד עם האתגר

דבר נוסף
שים לב לתמונה שאתה בוחר שלא יהיו בה שטחים גדולים באותו צבע
זה מקשה על ההרכבה ולפעמים נשברים מהר מאוד ממהרכבה.
גם פאזל מקושקש לא תגמור בשעתיים שלוש כך שאין מה "לפחד"

דגמים לבניה יכול להיות שתוכל למצוא בחנויות צעצועים רגילות וכנ"ל גם פאזלים
אבל המבחר יהיה קטן בהרבה מזה שבפאזלנד.

חברות טובות של פאזלים הם
רונסבורגר אדוקה קלמנטוני גמבו - יש עוד שנים שלושה - כרגע לא זוכרת
אבל מחיר הפאזל בהתאם.

פאזלים מאוד יקרים בארץ.
בחו"ל אתה יכול לנסות לקנות באיביי
שם יש גם מבחר גדול

פאזלים מניטורים הם פאזלים קטנים יותר מהרגיל ולכן החלקים גם קטנים יותר .
די נוח להרכיב אותם זה לא ממש קטן קטן

זהו
מקווה שעזרתי לך קצת
אנחנו כאן אם יש שאלות נוספות
נשמח לראות אותך אצלינו בפורום

ברוך הבא

למעלה