חדש כאן..

חדש כאן..

אני יותם, עברתי את פרויקט מיכא''ל שנה שעברה.. אני די מאוכזב מהפרויקט ולא בגלל הדרך שלא, אלא בגלל הקבוצה והגיל בא הפרויקט התבצע שנה שעברה הייתי כאן בניק אחר בחופש הגדול, לא נראה לי שמישהו זוכר אבל אני זוכר כמה אז נעים מאוד

Yozem55

New member
וזה הניק הראשון שלי כאן, אולי מישהו זוכר

למרות שלא נראה לי

facundo te amo

New member
ברוך שובך לפורום

באיזה כתה ומה היה גילך שנה שעברה עם העברת הפרויקט?

Yozem55

New member
תודה רבה..../images/Emo140.gif++

הפרויקט התקיים בכיתה ו', אני הייתי אז בן 12 וחצי-13 ב

davidori

New member
אסכים איתך

ובגדול, בקשר לגיל הפרוייקט. אני הייתי בפורוייקט לכיתות ז'-ח', אבל צירפו אלינו גם את כיתה ו', ואני לא יודע אם זה רק אצלינו, אבל הפרוייקט לא התאים כל כך לכיתה ו', ואני חושב שהם התייחסו בהתאם. ברוך הבא לפורום

תודה רבה על הברכה,

קודם כל תודה רבה.. נעים להכיר
בקשר לגיל הפרויקט - אני באמת מאוכזב כי רמת המשמעת שהיתה בקבוצה שלנו היתה על הפנים. בשיעורים דיברו הרבה,בתרגילים לא כולם עשו וכו וכו וכו בנוסף כל פגישה היתה 3 שעות ולא 4, בגלל שזה מה שהתארים לנו לפי מהשהם אומרים. בקיצור אני אישית הבנתי והפנמתי חלק מהדברים בפרויקט, אבל על בשרי לא יצא לי.

davidori

New member
בעז"ה עוד תבין

ו... מוזר, אצלינו היו פעמים שהמפגש זרם דווקא מצוין ועבר את ה 4 שעות..4 ורבע ככה.. היה כיף =] אצלינו הילדים היותר בוגרים באמת פחות דיברו והשקיעו, אבל באמת, וכבר דנו על זה כאן בעבר, אני מאמין שגם מי שדיבר ולא ממש התחבר לזה, אבל בכל זאת היה שם, הרוויח מהקורס, והוא יוכל לנצל את זה, בעתיד.

גם אני מאמין שמי שלא התחבר לזה לקח משהו,

כמובן שלא כמו מי שהקשיב והיה רציני, אבל גם זה משהו. לא כולם יכולים להתחבר לזה.

שלח בלי תוכן :\

מה שכתבתי למה זה דבר ראשון תודה על הברכה, ודבר שני שאני בן.

הייי יותם!!! חח איזה חדש

מי לא זוכר אותך תגיד לי?!?! מה קורה? התגעגעת אלינו אה? כול הטובים חוזרים אלינו... נעים מאוד גם לנו... אז, אפילו לא צריך לומר ברוכים הבאים אלא, ברוכים השווים [חחח דו משמעי] !

היי ../images/Emo13.gif

תאמיני לי אני חדש.. שנה לא הייתי פה, וגם כשהייתי פה זה היה רק לכמה חודשים. איזה תגובה מחממת את הלב כתבת,

למעלה