חדש כאן

tuvia k

New member
חדש כאן

לא יצע לי ליכנס לכן בכלל אבל במצב הנוכחי אין צורך ליכנס לפורום על מנת לדעת עד כמה המצב השילטון במדינה חמור. אני מיתנצל מראש על שגיאות הכתיב שלי ! והמצב חמור חמור עד מעוד,אהוד אולמרט ראש הממשלה שלנו מהז לירמוס את כל מה שרבים וטובים מימנו עבדו ועבדו קשה על מנת שאני ואת ואנחנו נוכל לחיות כן טוב יותר . האיתי ליפניי שבוע באפגנה בכיכר רבין [איך לא] ועמדתי שם כולי געה געה מעוד לנוחך כל המפגינים שהיו שם דתיים חילונים ימנים שמולנאים כולם כולם עמדו שם במטרה אחת ויחידה והיא לא רק למותת את הממשלה ליגרום לרא"מ אהוד אולמרט לקום וללכת. הם עמדו שם כי זה גם המלחמה המלחמה על החיים שלנו במדינה שלנו על הזכות שלנו לשלטון הוגן ויציב זו החובה של כל הזרח והזרח במדינה לילחם לא רק כחייל במדים אלה גם כאזרח שחי במידנה שהוא כל כך אוהב . אני חושב כל עוד שאוברת שניה ועוד שניה ורא"מ יושב לו בכיסה זה לא רק עסון פרטי שלנו אלה זה עסון לכל הדמוקרטייה באשר היא לא יתחן שמניג שבצורה כל כך מוחשית שיבד כל אימון של תושב במדיה ימשך וישב לו כאילו לא היה מעומה. אני קורא בזות לכולם אחל מיום א הקרוב לישבות בכל דרך שהיא ולצת למילחמה אחר הצדק אחר הזחות שלנו לשילטון טוב יותר אני חושב רק על ידיי זעזועה אמיתי שיבו בתושביי המדינה רק אז יקרה משהו פה לחן זה צריך לעגייה האיתנו האזרחים. תודה !!!

למעלה