חדש כאן

Idan Golzman

New member
חדש כאן

שלום לכולם ושבוע טוב. לצערי אני נמצא בתקופה דיי קשה בחיים, ואני מחפש איזה תחביב או משהו בסגנון, וחשבתי על חלומות צלולים, שאולי יעזרו לי לעבור את התקופה הזאת ולהפסיק את כול הדיכאונות / תסכולים / הרגשת הריקנות. קראתי את ה FAQ אבל לא בדיוק הבנתי איך אני יכול להיכנס לחלום צלול, אני אשמח להסבר. עוד שאלה - אם אני חולם למשל, ויש לי אפשרות כול שהיא להחליט משהו, למשל אם ללכת לכאן או לשם, זה נחשב חלום צלול ? והשאלה האחרונה - יש דרך כול שהיא לחלום במשך כמה שיותר זמן ? ועוד אחת, רק כי אני כבר לא יכול להתאפק - כדורי הרגעה / שינה משפיעים איך שהוא על המצב ? תודה מראש, עידן.

silverhawk

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לפני שאני אתחיל, אציין שחלומות צלולים אינם הפתרון לדכאון. אני ממליץ בחום שתשקול טיפול פסיכולוגי (כן כן, זו לא מילה גסה
) או לפחות סיוע באחד מפורומי הסיוע. לענייננו, חלום צלול זהו חלום בו אתה מודע לעובדת שאתה חולם. זה לא אומר בהכרח שתשלוט בחלום, ומאידך, שליטה בחלום לא מעידה על חלום צלול. בתור התחלה אני ממליץ שתתחיל לעבוד על יומן חלומות (ע"פ השיטה הרשומה בשאלות הנפוצות) ועל בדיקות מיצאות (כנ"ל). בהמשך נעבור לשימוש בשיטות מעט יותר מתקדמות.
לגבי כדורים, לא ידוע לי על השפעה מיוחדת שלהם במקרה זה, ובכל מקרה, כדורי שינה הינם כדורים במרשם, ולא נראה לי שתקבל מרשמים עבור חלומות צלולים.

DJfroyke

New member
מה שידוע לי על כדורי שינה

הוא שהם יוצרים שינה נטולת חלומות... כל השינה היא עמוקה ללא חלומות בטוח מישהו יוכל לבסס פה את דברי ולהסביר יותר בפירוט

למעלה