חדש כאן

חרוב

New member
חדש כאן

אז קודם שלום לכולם.כמה עונות יש כרגע והאם זה ממשיך או נעצר.נ.ב סדרה ממכרת.אני מכור

Angelus

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שלום בחזרה גם לך.
כרגע יש 5 עונות. הסדרה כן תמשיך לעונה ה-6 שלה [ובתקווה, לא האחרונה] בינואר הקרוב. כמה עונות ראית עד כה?

חרוב

New member
ראיתי את 2 העונות

וזה סדרה שאי אפשר לתאר במילים .ממכרת פשוט.ואני מקווה שיתרגמו את העונה השלישית שאוכל להמשיך לראות...נ

Angelus

New member
../images/Emo2.gif

העונה ה-3 הכי טובה! הכל מיד יגיע ליס סטארס. יש לך יס?

חרוב

New member
שלילי.זה

הכל הורדתי מהאינטרנט למחשב...הבעיה שלעונות אחרי 2 אין תרגום.וגם בספריות דיוידי אף פעם לא ראיתי את הסדרה וכו.. דרך אגב לפורום יש פעילויות וכו?

steelwater

New member
המממ...

פעיליות מחוץ לפורום? היה מפגש פעם אחת ובתקווה יהיה עוד אחד מתישהו בקרוב... אני חושבת שהסדרה מתחילה להגיע לספריות ה-DVD כי אני חושבת שראיתי אותה בספרייה שאני לוקחת בה סרטים אבל אני אל בטוחה אם זה היה למכירה או להשכרה. יש פרקים גם ב-Star world וזה יש גם בכבלים. אבל זה בלי תרגום.

חרוב

New member
חבל

שהפורום לא לוקח יוזמה ומתרגם זה לא ממש קשה.וזה יעזור להמון אנשים לא מדבר ספציפית אליי.וגם פעילויות או משהו.בקיצור להרחיב את אופקי הפורום..עד אז יהיה נחמד לדעת מי בפורום אז אולי תהיה איזה התפקדות כזאת או משהו?

Angelus

New member
אתה יכול ליזום אחת, אגב.../images/Emo8.gif

ודניאל מתרגם האמת את רוב הפרקים, למרות שהוא לא נמצא פה לאחרונה [וגם לא ראיתי אותו במסן..]

חרוב

New member
הוא

מעלה אותם לאינטרנט?יש תרגום של 2 העונות הראשונות לא מעבר.

steelwater

New member
אנ בכיף יעשה את זה

קשה לך בלי התרגום? האמת שהתרגום קצת הורס אבל בכיךף אני אתרגם. הבעיה שאני לא ממש מסתדרת אם זה! ניסתי פעם לתרגם סדרות אבל היה לי קשה להפסיק את התרגום כשיש את שהיר פתיחה ולהמשיך אחרי זה. אני אנסה.

חרוב

New member
אני

מאמין שאסתדר אם התרגום לבד ואני כבר יסנכרנ אותו זה ממש ממש אבל ממש יעזור!יש דרך ליצור איתך קשר בטלפון או משהו?

Daniel0070

New member
אם את רוצה יש לי תרגומים של כל

העונות באנגלית, ככה שתצטרכי רק לתרגם לעברית בלי לסנכרן... דברי איתי אם את רוצה :)

חרוב

New member
וואלה

גם אנגלית יעזור אפילו שאם יש למישהו עברית יותר עדיף לי

למעלה