חדש כאן

legolasr

New member
חדש כאן

שלום אני חדש כאן חולה על אורלנדו בלום במיוחד מהסרט של שר הטבעות ואפשר להגדיר אותי כמעריץ שרוף שלו של שר הטבעת בכללי ושל אבודים ושל כל חברי האחווה..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifברוך הבא../images/Emo140.gif

[יא בן
] אני הילע,נעים מאוד
תהנה

ברוך הבא!../images/Emo24.gif

וואי כמה זמן לא אמרתי ברוך הבא בפורום הזה..
חחח אני קארין,בת 16..נעים מאוד..תהנה פה.זה אחלה פורום!

קמימונת

New member
שלום ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אני קמה.. נעים להכיר אהה... אהה... בן!
.. סתם, מה שמך? ותגיד.... אתה לא באמת בן 75, נכון? |מגלגלתעיניים|

המשיח הגיע../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אתה הבן הראשון שהיה פה לדעתי מאז א ר א ג ו ר ן או משו כזה תודה שבאת, אתה מוזמן להישאר

../images/Emo46.gifיואו אני תמיד אחרונה... למה אוף?

טוב... גבר-גבר אתה ...!!! אתה בן יש!!! סוף סוף בן נורמלי שמבין עניין...(למרות שאנחנו חושבות עליו גם בנוסף לכל כוסון חתיך ומעלף..ולא נראה לי שאלו הנטיות שלך... וגם אם כן...- כל עוד אתה נהנה אז בכיף...!) חיחיחיחיחיחיחיחייח אני תאיר... 13 מיבנה אני מקווה שתהנה פה... בדיוק כמו שאני, ואני די חדשה.... טוב אני לא סותמת ת'פה אז כדאי שאני אפסיק עכשיו יאלללה בייי...חיחיחיחיחיחיחיח

אוי איפה הנימוסים שלי...?../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif:

טוב... רק רציתי להוסיף... ברוך הבא..... יאלללה להית'...

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifוולקאם ../images/Emo9.gif

(אבודים. ג'ייג'יי
) הפתעת את הילע
אז אמ נייס טו מיט, אני אור, מה שמך?
מקווה שתהנה פה, אחלה פורום

שו ג'ייג'יי?../images/Emo12.gif

מת'יו פוקס
מאוהב|
אה.. ואמ.. ברוך הבא
נחמד לראות בן בסביבה חח

ג'יי ג'יי אברמס.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

או אברהמס. הממ. כן. היוצר של אבודים ושל זו"בי ושל פליסטי

kittycatbone

New member
חח זהו../images/Emo6.gif

גמאני הייתי בטוחה..
אבל כן, עכשיו שאומרים את זה זה באמת היוצר.. .XD אבודים סדרה מעולה... אררר אני חולה על דומיניק מונהאן שם!!!
וגם זהות בדויה ממש ממש טובה!! רק שאני התחלתי לראות את העונה הראשונה, וזה פשוט לא.. הממ *צנזור*(
) לי את הפרק החמישי ככה שאני פשוט לא ממשיכה לראות!!! ואני במתח..
אבל חברה שלי אמרה שאולי היא תשכיר את העונה הראשונה בספריית דיוידי, כי הם מנויים לזה, אז ככה אולי נראה את העונה הראשונה ככה ביחד..! ^^

יו../images/Emo12.gif

בן שאוהב את אורלנדו!!! ידיד שלי כל הזמן יורד על כל מי שאני אוהבת והנה! בן שאוהב את אורלנדו! איזה נס!!!!!!!!!!! ברוך הבא

חחח../images/Emo6.gif

אבל עליי לא יורדים
ידיד שלי יורד על מי שאני אוהבת ואז אני צורחת עליו והוא שותק

קמימונת

New member
טוב לא בדיוק יורדים עליי אבל...

פעם היו עושים לי דברים כמו "יאוו תראי קמה זה אורלנדו!! יוו איזה חתיך שיואו אווו זה אורלנדו" בקול מעצבן מתגרה ומטומטם, אבל היום כבר לא עושים לי את זה.
יש לי ילד בכיתה שקרא לי אובססיבית...
אבל זה היה מזמן.

kittycatbone

New member
השאלה היחידה היא..

האם תישאר כאן בפורום?
כי כבר היו איזה שלוש-ארבע בנים שהצטרפו פעם לפורום.. רק שכולם בערך כתבו שתי הודעות ולא שמענו עליהם מאז....
בכל מקרה... בתקווה שכן תשאר כאן ותכתוב! ברוך הבא!!|חיבוק תהנה כאן בפורום!! כולם חמודות וממש כיף כאן..

legolasr

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני לא הומו!!! אני בן 14 מהצפון ואני מקווה להישאר פה...

למעלה