חדש כאן

נילוס1

New member
חדש כאן

אני מעמק-יזרעאל פעם ראשונה באתר ההונגרי שמח להצטרף,מקוה להיות פעיל אני מדבר הונגרית,הורי שניהם מהונגריה ניצולי שואה,אימי היא ניצולת אושוויץ ואני גם מתענין בשואה,אני אוהב את בודפשט נוסע לעניני עבודה ביחד עם הכייף שהעיר מציע לי. סופ-שבוע מרתק ומעניין לכולם.

עב

New member
העמק הוא חלום (או הלום)

ברוך הבא לפורום שלנו
. מקום יפה עמק יזרעאל, רווי בהסטוריה.

agibagi

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo13.gif

ממקום יפה הגעת אלינו, נשמח לשמוע ממך בהמשך wellcome ל-
ההונגרי
החם

יוליקה

Member
מנהל
ברוך הבא - שכן

גם אני מהאיזור: גן נר. ברוך הבא לפורום הכי מפולפל בפפריקה....

jud1001

New member
ברוך הבא לפורום הצ'רדש הישראלי..

יפה כאן ונעים.. האוכל מאוד טעים.. החיוך ההונגרי והבדיחה.. מוסיפים לאוירה.. כל קשת הגילים.. ביחד נהנים.. כוס
משיקים.. לחיינו הישראלים החונגרים..

vera2

New member
jud הכשרונית

יפה כאן ונעים.. האוכל מאוד טעים.. החיוך ההונגרי והבדיחה.. מוסיפים לאוירה.. כל קשת הגילים.. ביחד נהנים.. כוס משיקים.. לחיינו הישראלים החונגרים. אני Vera חברה בפורום מכריזה בזאת על הקטע הנ"ל כהימנון הפורום. למי שיש התנגדות שיקום.המשך יום נעים. ברוך הבא לחברים נוספים.

דרדרית

New member
איזה יופי../images/Emo39.gif

באמת מרגישה "גאוות יחידה" על היותי חונגריה גאה (אמנם רק לאמא חונגריה) אבל בדם זורמת הפפריקה וזו כבר הרגשה נפלאה.....

sabajakov

New member
בפורום המצוין הזה, כאשר לא נפגשים

האחד עם השני, אלא על צג המחשב, אין חשיבות למקום המגורים של כל אחד. במקרה גם אני מהאזור הזה, (העמק המערבי?). וברוך הבא!!!

orlu

New member
נומה עמק עמק תפארת....ניראה לי

שאתם מתעוררים ומצטרפים לפורומינו בכיףףףףףףףףף

ronnymp

New member
ברוך הבא נילוס ../images/Emo140.gif

גם אני די חדש פה - ויכול להעיד בהחלט על הפורום הנחמד
גם אימי ניצולת אושוויץ ( בסוף עוד יסתבר שהן הכירו .... ) אימי הונגריה (פשט) - ואבי היה טרנסילבני - גם הוא ניצול שואה
ואני אחד מנציגי הצפון פה בפורום (נהריה) אז ברוך המצטרף - ותהנה פה יחד איתנו רוני

למעלה