חדש כאן

Pipe Dreamer

New member
חדש כאן

אני עצלן. מאוד. אז אני אעתיק את ההודעה שכתבתי בפורום רוק שלום לכולם אממ, אני חדש בפורום (לא נראה לי שיצא לכם לראות את המשתמש הזה אי פעם, אלא אם אתם זריזים והספקתם לראות אותו בחצי שעה שהוא קיים). בקצרה, קוראים לי גיל, עוד מעט בן 16, שומע רוק בערך שנה וחצי (לפני זה שמעתי בערך כל זבל אפשרי שקיים. מבריטני ועד טופאק. מסאבלימינל ועד לינקין. רק מזרחית לא ניסיתי). מנגן בגיטרה שנה. אוהב בעיקר מיוז, נירוואנה, גאנז, ופינק פלויד. חוצמזה, מטאליקה, קווין, צ'ילי פפרז, דרים ת'יאטר, קספרים, משינה, רדיוהד, טראוויס. זה הרפרטואר המלא פחות או יותר. ורק בקשר למיוז, שומע אותם בערך ממתי שהתחלתי לשמוע רוק, מכיר אותם עוד מקודם מהימים שהיו מראים יחסית הרבה ב-MTV את בליס ופילינג גוד. רק שאז לא ממש הבנתי מה הפירוש של להקת רוק, והייתי בטוח ש"מיוז" זה "הבנאדם הזה עם השיער האדום שהמציא לעצמו כינוי"
ושירן כבר הספיקה להציע לי חברות כי אני גם שומע מיוז וגם דרים, אבל אוותר על ההצעה, עד שיש לי דייט ליום שישי

Franz Ferdinand

New member
ככה אתה באמת אוהב את מיוז...?

אפילו לא מוכן להשקיע קצת כדי לכתוב משהו מקורי...? אני מבינה עצלן, גם אני עצלנית לא נורמלית... אבל להראות קצת אהבה (או לפחות לא לומר את האמת על ההודעה...) חחח... סתם, אל תיקח ברצינות
ברוך הבא לפורום!

Pipe Dreamer

New member
אויש נו ידעתי ששכחתי משהו!

רציתי לכתוב העדפות שלי לגבי מיוז ושכחתי... אז אממ, יש לי את ארבעת האלבומים שלהם (ה-3+הולאבאלו). את ההופעה בוידאו הורדתי מאימיול, אבל אולי בהזדמנות אנסה להשיג אותי בדויד. היו זמנים שחרשתי עליה כמה פעמים ביום, עכשיו זה כבר נרגע שירים מועדפים, אממ, משתנה רוב הזמן, בזמן האחרון בכלל קצת ירדה לי האובססיה מהם (אחרי שנשבר לי שכל חברי וידידותי הדביקו עלי תווית של "מיוז לאבר", כאילו שזה הדבר היחיד שאני שומע). אבל אלה שתמיד אהבתי ונחשבים אצלי לבסט שלהם: New Born Citizen Erased Uno B&H (רק שקצת התחיל להמאס ממנו אחרי החרישה המאסיבית שעשו לו ב-MTV2) Hysteria Muscle Museum The Small Print Feeling Good Falling Down Dead Star אממ, זה כבר יותר טוב לעומת ההודעה הקודמת לא?

ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

יש לך טעם טוב. :) לינקין זה בהחלט שיט. לקח לי דיי הרבה זמן להבין את זה, אבל לפחות הגעתי למסקנה הזאת.
מקווה שתהנה בפורום.

L A D Y B U G 2

New member
אז כנראה שאני עדיין מאחורה כי

אני לא חושבת שלינקין שיט.....חוץ מהאלבום המחורבן שהם מוציאים ביחד עם ג'י זי........... יכול להיות שאני יגיע לזה בהמשך...

עוד תגיעי לזה. :)

לכל אחד לוקח זמן אחר אבל כולם מגיעים לזה בסופו של דבר. לי לקח שנה.
אבל חפיף.. בזכותם נכנסתי לעולם הרוק מההתחלה.

NiKi†a

New member
חח זה היה בצחוק :)

ושאלתי אותו אם הוא רוצה להיות חבר שלי
[כמה אנשים אתם כבר מכירים ששומעים גם דרים וגם מיוז?...מלא
]

למעלה