חדש כאן היי... אני חדש.... :$
G gilmorefreak New member 17/9/04 #2 ברוך הבא! עוד בן לפורום! הידד!!! שם, גיל, משהו? איילת, 17, משהו?
D dafi daf New member 17/9/04 #4 ../images/Emo39.gifוואהו../images/Emo70.gifחדשדש../images/Emo70.gif שלוםלום אני דאפנה פוסי הל מודרניזציה מק'בימבו חתולים או בקיצוריישן:דאפי נעים להכיר אני בת 14 מקיבוץ בדרום ספר על עצמך =]
../images/Emo39.gifוואהו../images/Emo70.gifחדשדש../images/Emo70.gif שלוםלום אני דאפנה פוסי הל מודרניזציה מק'בימבו חתולים או בקיצוריישן:דאפי נעים להכיר אני בת 14 מקיבוץ בדרום ספר על עצמך =]
T TheCharm New member 18/9/04 #8 וודאי. אני באמת בן 37... חח סתם חירבשתי איזה תאריך. אל תדאגי, אני לא פדופיל או משהו. נראה לי...
L lorelai luke New member 19/9/04 #9 יש סיכוי שאתה גולש, או פעם גלשת... בפורומים של פינת אור והמורדים?
L lorelai luke New member 19/9/04 #11 מכירה אותך אולי אתה אפילו מכיר אותי הכינויים שלי היו: afarsemona2 כמה כינויים עם סולדד (בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מתחרטת על כל רגע!!!!!!!!!!!!!!) ועכשיו הוא gilmore girls
מכירה אותך אולי אתה אפילו מכיר אותי הכינויים שלי היו: afarsemona2 כמה כינויים עם סולדד (בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מתחרטת על כל רגע!!!!!!!!!!!!!!) ועכשיו הוא gilmore girls