חדש כאן ...

u s e r n a m e

New member
חדש כאן ...

שלום לכולם בן 43 התקף טוני קלוני ראשון בחיים (לאחר התקף לב בשנה שעברה), ים של בדיקות ונסיון של להבין מאיפה זה בא. אשפוז באיכילוב של שבוע עם בדיקות כולל EEG שהראו סימנים של גלים של אפילפסיה (אם הבנתי נכון איך זה נקרא בדיוק) התחלת טיפול עם למיקטל במינון עולה. מנסה קצת להבין על המחלה הגורמים והסיבות (פחד ממה יהיה) קצת שאלות רפואית ובכלל אם מישהו יודע) קראתי באתר של א"יל שאחד מתוך עשרה אנשים מקבל התקף אפילפסיה חד פעמי בחייו (מתוך הכחשה אולי ) איך אני יודע שזה לא המצב אצלי ? כמובן שהרופאה במחלקה אמרה לי שאסור לי לנהוג, מה שמאוד מקשה כמובן ויכול לסכן את מקום עבודתי. (האם יש איזה חוק או משהו לגבי פיטורין בעקבות ? יש לציין כי ההתקף קרה לי במקום העבודה) בחלק מהמקומות ראיתי שיכול להיות שניתן לחזור לנהול אחרי מספר חודשים במקרים מסויימים אם לא היה התקף נוסף ויש טיפול תרופתי. מה החוק ? מה ההמלצות ומול מי מבררים ואיך את הנושא הזה בלי לשאול שאלות קיטבג. תודה

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא

לצערנו אפילפסיה יכולה לצוץ בכל גיל. לגבי נהיגה הרישיון יחזור אחרי שנה בלי התקפים. אי אפשר לדעת אם זה התקף אחד (אני מקווה שזה כך) אתה מוזמן לקרוא את הערך אפילפסיה בויקיפדיה. הוא מפורט וטוב. אתה יכול גם לקרוא את הספר של ד"ר דובלין וד"ר מנליס http://www.mednet.co.il/sitefiles/1/2556/29368.asp

למעלה