חדש כאן

חדש כאן

שלום, אני בגיל 33, רווק, לפני כחמש שנים עברתי מלהיות חרדי לחילוניות. לא הייתי הומופוב כחרדי, פשוט הנושא בכלל לא היה קיים לגבי. גדלתי באופן שכל מה שקשור למיניות מאוד מודחק, ובנוי במשבצות אקסיומטיות קבועות מראש. לא התחתנתי, כי היו לי הרבה ספקות אם להיות חרדי או לא, היו מניעים חזקים מאוד לכל כיוון, והייתי עסוק בזה. אי אפשר להביא ילדים מתוך אפשרות שתעזוב אותם לחילוניות. כחילוני לא יצרתי קשרים אינטימיים בכלל, המעבר היה לי מאוד קשה, ועדיין. יש לי גם בעיה נפשית של חרדה, לא ברמת אישפוז, אבל גם לא רחוק מזה. אני לבד לגמרי כעת. לאחרונה התחילה בי הרגשה שאולי יש לי חיבור עם הומוסקסואליות. אין לי מושג אם זה באמת. אני מפחד מזה, מרגיש גם משיכה וגם דחייה. כל הנושא אצלי בהדחקה רצינית. חשבתי, אם יש מישהו עדין, רגיש, נבון, עם הרבה סבלנות ונכונות לתת וללמד ולהקשיב ולהיות עדין וטוב, לקיים איתי סקס וירטואלי, בלי מצלמה, רק בצ'ט, עם דיבורים על כל מה שקשור ומעבר, לאט ובסבלנות ולהסביר כל דבר, ולבדוק אם זורם, ולהסכים שייתכן שאברח באמצע. היתה מישהי שהיה לנו סקס וירטואלי כמה פעמים, והיה חוויה חזקה. למדתי מזה הרבה. ונגמר. טוב, זה מה שהיה לי לומר, עכשיו תורכם...

daphts

New member
ברוך הבא בעקבות הגשם

ראשית כדי להיות "חבר" בפורום הזה לא חובה להיות הומו או לסבית - זה ממש לא אחד מסעפי התקנון
אז " [ה]אם השכנים נאים בעינך? [...],שב איתנו" (דירה להשכר לאה גולדברג) דבר שני- נטיה הומוסקסואלית אינה רק סקס, החיים לא מתחילים ונגמרים בכך
, הם הרבה מעבר לזה. עם זאת יכולה להבין את הצורך שלך בלעשות סדר במחשבות ובלבדוק משיכה. אולי אותו "משהו" שבגינו אתה חש חיבור להומוסקסואליות הוא במקורו חקר של מיניותך והגדרתה בפני עצמך- מכל מקום זה בהחלט טבעי למרות שלרוב בגיל צעיר יותר- לפחות בחברה החילונית. בדיקת עצמך זו עדין לא תגדיר אותך כהומוסקסואל, אם תזהה משיכה מינית לגברים אז יתכיל השלב הנ"ל של ההגדרה מחדש את עצמך. מכל מקום אשמח שתרחיב על כך
לכן אין לפחד מחקר עצמך, הלו אנו עושים זאת כמעט בכל תחום בחיינו, אפילו אתה בוחן ובחנתה את יחסך לדת, וסביר להניח שגם למקצוע או תחום ידע וכו'.נכון!
אנו תמיד בתהלך של בדיקת עצמיני- ואתה יודע משהוא - התהליך הזה נגמר רק במוות- היות וכל שלב בחיים מביא איתו בדיקה מחודשת. אז ידיד חדש - אין נכון או לא נכון יש רק מה שנכון או לא נכון לך כרגע בזמן נתון זה - מחר תזרח השמש שוב ויכול להיות שאז הכל ישתנה.... לגבי הכרויות, אני ממש לא חושבת שפורום של תפוז הוא המקום להכרות מסוג זה, אם היתה אישה כמוני היתי אומרת פנה לאתר שידייט (אבל אתה לא אישה
) לכן פנה לאתרי הכרויות לגברים - בזה הגברים פה בטוח יוכלו לעזור יותר ממני. מכל מקום לא נהוג להעלות תכני הכרות מסוג זה פה בפורום. מה כן אני בטוחה שתצליח להכר את הנפשות הפועלות פה מתוך כתיבתן, אולי תחשוב איתנו על סוגיות אהבה וזוגיות, ובהחלט תנתן לך האפשרות להכיר כמה בני ובנות אדם (וחווה) נחמדים מאוד
שהם גם לסביות או הומואים. ברוך הבא שרון

תודה ,

אכן השכנים מאוד נחמדים. קראתי קצת. אחרת לא הייתי יכול לכתוב כאן הודעה כזו. ברור לי שהומוסקסואליות זה לא רק מין. כמו שאיש-אישה זה לא רק מין. השאלה שלי אם את כל מה שלא רק מין, מערכת יחסים, שותפות, אהבה, משפחה, חיים, אני עושה עם גברים או עם נשים. ברור שגם אם יש משיכה עוד אין מסקנה, אבל יש קצה חוט, תחילת דרך של חיפוש. מהבחינה הזו אני אפילו במצב יותר מתחיל משל נער בן חמש עשרה, כי אני לא יודע יותר ממנו, אבל המעצורים של אשמה וכו' יותר גדולים. עוד מישהו ענה, מה אני רוצה ללמוד? ואני אומר שאני לא יודע , אני כמו זה שאינו יודע לשאול שאומרים את פתח לו. אני צריך שיפתחו לי דלת, אני אפילו לא יודע מה לשאול. הייתי מודה אם תעגלו פינה בשבילי, לגבי הענין של פורום והיכרויות, ואם אי אפשר אודה אם תמליצו לי על לוח מתאים. הייתי בכמה לוחות היכרויות. אז יש מודעות כמו "מי רוצה למצוץ היום בערב באיזור הבורסה?", "אקטיב זמין במיידי עד טווח בת ים", ולא ממש מצאתי את עצמי שם. וזה קצת עשה לי רגליים קרות. תודה

daphts

New member
בעקבות הגשם היי

מה זה אומר ,את כל מה שעינו מין....אני עושה עם גברים או עם נשים" - ידידי היקר זוגיות היא בתיקווה גדולה ליותר מיומיים, אז עושים אותה עם מי שיש הכי הרבה כימיה... טוב טוב ברצינות, אתה רוצה את הסיפור של איך ידעתי שאני לסבית- אז זהוא שלא ידעתי גילו לי אמרו לי האחרים- וזה די נפל עלי כרעם ביום בהיר. אז כך אי שם בתקופה הפרה היסטורית, כשחולה היתה במערה ואדם יצא לצוד מאחורי הסיח איזה ממוטה, (גילאי העשרה המוקדמים שלי) היה לי חבר ותען שאני "פרזידית " רצח- ממש פריזר , קרחון, הקוטב הצפוני והדרומי גם יחד. ותאמת ככול שהוא התלונן יותר כך גם אני בשיחות הבנות הרגשתי פחות ופחות שיכת- יענו לא מבינה מה הקטע של ה"הוא הא " מכל הבנים בנות הזה. אישם בהמשך ההיסטוריה נותק הקשר עם אותו בחור והיגע ה"תורן" החדש- אמממה הוא אמר בידיוק את אותם דברים- אבל הוא היה קצת יותר חכם מקודמו- והציע לנסות בשלישיה , יש לו איזה ידידה שלא תתנגד לדעתו. אמרתי אוקי והלכנו על זה. (בהזדמנות חגיגית זו תודה רבה לך ד.ד על השרוט הנהדר שעשיתה בעבורי לפני למעלה מעשרים שנה - חסכתה לי המון שנות התברברות) הידידה הגיע והתנסנו- מה זה אומר התנסנו הוא ישב בצד די מיותר ואני וההיא המכרה - חגגנו- עשן עלה לשמים זיקוקי דינור הסתובבו בחדר- דבר כזה לא היה לפני כן... זו היתה הפעם הראשונה שלי וגם הפעם הראשונה שלה, עד היום אנו חברות טובות, ממש כמו אחיות - מעולם לא הינו בנות זוג זה לא ילך (האופי לא ממש מסתדר) אבל מאותו מפגש חד פעמי "נולדו שתי לסביות" . וכן הבנתי סוף סוף למה קראו לי פרזידית ועלמה הבנות דברות בשיחות הבנות רק שבמקרה הספציפי שלי המשיכה היתה לכיון אחר, ולכן לא עבד. טוב אחרי הגילוי המרעיש עברו להן כמה שנים עד שיום אחד עזרתי העומץ ופתחתי את מערכת היחסים הלסבית הראשונה שלי- אחריה היו עוד כמה מערכות זוגיות, עד למערכת הנוכחית שאני כולי תקווה שזו זו המערכת הזוגית שתתקים לנצח. אז ידד חדש איך יודעים מתנסים גם וגם, ולומדים מה עושה לך טוב ומה לא... מה עושה לך את הוואו הזה ומה לא. אספר לך דבר נוסף כשזה זה ויש מגע ולו הקטן ביותר (ביד בלכי...) עובר בגוף מין זרם כזה - חשמל מקצה כפות הרגלים ועד לקודקוד וחוזר למתבססלו כרעד בבטן- אז אולי הפרפרים של האהבה והתשוקה...- לא יודעת איך זה לגברים אף פעם לא היתי גבר- כך זה לפחות מרגיש לנשים. שרון

למעלה