לאונרדו וזהו
New member
חדש כאן../images/Emo9.gif
איזה מוזר להצטרף לפורום פתאום
אני רן בן 22 מאיזור ירושלים. והאמת שלא ממש הכרתי את הכנסייה עד לפני חצי שנה. רק את הלהיטים של גלגל"ץ. ואז הכרתי מספר אנשים שכולם חולים על הכנסייה,ודרכם הכרתי עוד כמה שירים. בצעד שהתברר כאחד הטיפשיים של השנה הלכתי ליום הסטודנט בחיפה(ירמי קפלן,דנה ברגר,אביב גפן,פורטיסחרוף,אינפקד מאשרום,עברי לידר) כשהכנסייה הופיעו את הופעות הבכורה של אוטוביוגרפיה עם ה40 נגנים בבנייני האומה 20 דקות מהבית
ההופעה בניצנים הייתה בין הטובות שהיו לי השנה,התפלאתי שהכרתי את רוב השירים ואת אלה שלא הכרתי ממש אהבתי אחר כך. שבוע אחר כך כבר קניתי את אוטוביוגרפיה וכמובן שהתאהבתי בו. ואז כמובן שחיפשתי הופעה. אז הייתה מאז רק אחת רצינית ברעננה אבל היה רחוק ויקר והיה לי חינם לאביב גפן+היהודים בפסטיבל התמר בים המלח באותו ערב. ואז הופיעה ההופעה בצוללת וכמובן החלטתי שאני שם! קיבלתי גם חינם כך שבכלל יצא מושלם
וכרגע אני מנסה לשדל את הורים שלי לבוא איתי להופעה בהיכל התרבות ב26.12 שלא יצא מצב שלא אראה הופעה עם 40 נגנים! את חברים שלי יהיה יותר קשה לשדל כי הם היו כבר ב2-3 כאלה... בקיצור סליחה על החפירונת,אבל ככה תוכלו להכיר אותי יותר טוב. חג שמח!
איזה מוזר להצטרף לפורום פתאום