חדש כאן

חדש כאן../images/Emo9.gif

איזה מוזר להצטרף לפורום פתאום
אני רן בן 22 מאיזור ירושלים. והאמת שלא ממש הכרתי את הכנסייה עד לפני חצי שנה. רק את הלהיטים של גלגל"ץ. ואז הכרתי מספר אנשים שכולם חולים על הכנסייה,ודרכם הכרתי עוד כמה שירים. בצעד שהתברר כאחד הטיפשיים של השנה הלכתי ליום הסטודנט בחיפה(ירמי קפלן,דנה ברגר,אביב גפן,פורטיסחרוף,אינפקד מאשרום,עברי לידר) כשהכנסייה הופיעו את הופעות הבכורה של אוטוביוגרפיה עם ה40 נגנים בבנייני האומה 20 דקות מהבית
ההופעה בניצנים הייתה בין הטובות שהיו לי השנה,התפלאתי שהכרתי את רוב השירים ואת אלה שלא הכרתי ממש אהבתי אחר כך. שבוע אחר כך כבר קניתי את אוטוביוגרפיה וכמובן שהתאהבתי בו. ואז כמובן שחיפשתי הופעה. אז הייתה מאז רק אחת רצינית ברעננה אבל היה רחוק ויקר והיה לי חינם לאביב גפן+היהודים בפסטיבל התמר בים המלח באותו ערב. ואז הופיעה ההופעה בצוללת וכמובן החלטתי שאני שם! קיבלתי גם חינם כך שבכלל יצא מושלם
וכרגע אני מנסה לשדל את הורים שלי לבוא איתי להופעה בהיכל התרבות ב26.12 שלא יצא מצב שלא אראה הופעה עם 40 נגנים! את חברים שלי יהיה יותר קשה לשדל כי הם היו כבר ב2-3 כאלה... בקיצור סליחה על החפירונת,אבל ככה תוכלו להכיר אותי יותר טוב. חג שמח!

cowgirl Ms

New member
שלום לך לאונרדו~

אני מריאנה, בת 20 מפ"ת.. מאיפה בירושלים?
יאללה יאללה תביא ת'הורים להופעה. תגיד להם שזו חוויה שאסור לפספס ובלה בלה בלה. [ותוסיף 1066 לרשימה הזאתי שלך בחתימה.......
]

cowgirl Ms

New member
אגב, אתה מוזמן כצעד ראשון,

להתפקד השירשור ההתפקדות של דצמבר
.

שלום לאונרדו :)

כמה שאני אוהבת את השם שלך, הוא ישר הזכיר לי את לאונרדו של עברי לידר, או שזו היא באמת הכוונה שלך מתחילה? ברוכים הבאים, אתה מגה תהנה פה
וברור שאתה בא ב-26 !

אהלן לאונרדו!!!

ברוך הבא. מקווה שיהיה לך נחמד פה... אתה כבר מוצא חן בעיני.. גם מוניקה סקס, גם ברי סחרוף
גם כנסיית השכל... טעם משובח יש לך במוזיקה הייתי אומרת.. בכל מקרה תהנה וחג שמח :)

אתה סטם טיפש

אגב, אנחנו לא הולכים לקוואמי, אז מי יודע, אולי בסוף אצטרף לכנסייה, אבל לא חושב. בכל מקרה- אנשים, אל תאמינו לו, הוא יכול היה לבוא לרעננה במחיר מאוד הוגן, והעדיף שלא, ובשביל מה?... לא זכור לי שאמרתי לא לגבי היכל התרבות, דווקא יש לי חבר שכבר בטוח יהיה שם. אז זה ממש לא לא סופי... אבל נראה..יש זמן.. תעשה פה חיים משוגיים.

ס פ י ר ל

New member
"סטם" טיפש?

זה כמו לכתוב "אין לי שגיעות כתיב"... ולמה לפתוח במריבה? מה הטעם? ואגב משוגיים=משוגעים. סטם=סתם.

קצת קצת קצת הומור לא הרג אף אדם.

אני יודע לכתוב בלי שגיאות כתיב. באמת. האמיני לי. משוגיים כתבתי כי ככה אני מדבר וסטם כתבתי סטם כי הטחשק לי. לא קרה דבר. אנחנו חברים. אפילו הלכנו ביחד להופעה אתמול בצוללת. אז לא פתחתי שום מריבה. בחיי.

ס פ י ר ל

New member
חח סליחה...../images/Emo6.gif

לפעמים אני לא יודעת מה קורה לי ומושום מה אני נלחצת "קצת"
....

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני בר, נייס טו מיט :) היית כאן כבר בעבר, לא? גם דיברנו במסרים וכאלה? בכל מקרה- תהנה, אנחנו שמחים שהצטרפת

Niran2

New member
ברוך הבא רן

מכיר אותך מפורום היהודים, יהיה לך סבבה פה אל תדאג
ואם הפסדת את קיסריה, בנייני האומה ורעננה, אתה פשוט לא יכול להפסיד את היכל התרבות, כי זה חוויה שלא רואים כל יום בארץ שלנו, הופעות כאלה פשוט אין.

למעלה