חדש כאן

SainTonix

New member
חדש כאן ../images/Emo13.gif

היי כולם, אני תומר, חדש בפורום. התחלתי לאהוב את לינקין פארק האמת.. שרק החודש חח וזה בגלל שאני הולך ל... Projekt Revolution! ב18/8 להופעה בדריאן סנטר בניו יורק =] אז החלטתי שאני צריך להתחיל לשמוע את הלהקות שיהיו שם חוץ מMCR, TBS וHIM שאני כבר מכיר.. האלבום החדש של לינקין ממש נחמד, למרות שהחומר הישן שלהם יותר מדבר אלי.. בכל אופן.. מכירים עוד אנשים שנוסעים לפרוג'קט רבולושן? ואולי חלק מכם ידעו במקרה איפה אפשר להשיג את השעות - מתי כל להקה מופיעה וכאלה.. במייספייס רשום על חלק, אבל אני לא חושב שאפשר בטוח לסמוך על זה..

sapir lee

New member
ברוך הבא

אני מכירה אותך מMCR וכבר אמרתי כמה אני מקנאה!@#$%^ $% אממ ופגשתי מישהי במפגש פורום שאמרה שהיא הולכת לפרוג'קט גם...הבעיה היא שאין לי מושג מי זאת חח ואולי בפורום הרשמי של לינקין יש את השעות וזה, שווה לבדוק שם נראה לי תהנה

LPMCR

New member
הייע =] ברוך הבא

אהה אתה מMCR??? COOL@@ בכל אופן שאלת http://www.projektrevolution.com/index.html אז הנה פה יש הכל על זה P:

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif ברוך הבא!

יש מצב אני מכירה אותך?:O ובכן דבר ראשון, וואו! נוסע לפרוג'קט! קול, תוכל להשיג פרטים באתרים הרשמיים של הלהקות אבל בטוח תמצא משו באתר הרישמי של LP שם תיכנס לפרוג'קט ו....כו'. אם יש בעיות פנה אלינו שוב :) שהות נעימה!!!!

SainTonix

New member
כן זהו ידעתי שאת מוכרת לי מאיפשהו..

היית אולי פעם בפורום גוד שארלוט במקרה? =)

למעלה