חדש כאן

Freemee

New member
חדש כאן ../images/Emo13.gif

שלום לכולם. גם אני מכור לHEROES
ראיתי את כל אחד עשר הפרקים בשלושה ימים. ממש שבועיים לפני שהתחיל פרק 12. אני עוקב בדריכות וכבר ראיתי גם כן את פרק 13. סדרה מעולה! ממש אהבתי את כל הקטע של הגיבורים והכוחות ואיך כולם מתחברים אחד עם השני. הדמות שאני הכי אוהב זה הירו, ולא רק בגלל הכוח שלו של שליטה בזמן שהוא הכי מגניב לדעתי. בעיקר בגלל הדמות עצמה, יפני שלא היה קשור לכלום ופתאום רואה שיש לו גורל להציל את העולם
זה רק אני או שבהרבה סדרות אמריקאיות חדשות בוחרים דווקא במוצא היפני כדמות זרה ולא באיזה הונגרי או פולני חח. ראה דוגמת LOST. אחרי הירו אני אוהב את קלייר שלדעתי זאת דמות כזאת שונה מכולם שבאה עם פרספקטיבה אחרת. היא לא מעורבת הכי במה שקורה בין השאר וכזה במצב, איך הגעתי לפה? אבא שלה ממש מעצבן. למרות שלא ברור אם הוא טוב או לא עדיין, הוא עושה דברים שלא הייתי מתגאה בהם. מוהינדר סורש הוא דמות מעניינת ומסתורית בעיני והייתי רוצה לשמוע ממנה עוד. עם כל הכבוד לניקי ולדיאל ולמייקה, איך הם בדיוק קשורים לשאר? אני כבר מת שיגידו מה הקשר ביניהם כי זה מעצבן שלא יודעים את זה. אני מרגיש כאילו הם בסדרה אבל אין להם פואנטה. דבר שקצת מעצבן אותי בסדרה זה הקטע שהם מעלים יותר מדי שאלות ובקושי עונים על תשובות. למרות שאי אפשר להאשים אותם יותר מדי. עוד דבר זה שהכל כל כך לא ברור, אין לך מושג לאיזה כיוון הם חותרים. הכל כל כך מעורפל ועמום בקטע של הפיצוץ וסוף העולם. אבל סה"כ סדרה מהממת!

Freemee

New member
שאלה לגבי הפורום.

מה החוקים שלכם לגבי ספוילרים? עד מתי מותר לדבר בלי ספוילר? משהו יודע מתי זה מגיע לארץ אם בכלל? שמתי לב יש כאן מושג
קומיקס. מה זה אומר?

רוני13

New member
גם אני הצטרפתי לא מזמן אבל...

ברוך הבא
אתה מכור...כמו כולנו חחח אממ...זה יהיה משודר ביס בחודש מרץ. צריך לסמן
על מידע על הפרק האחרון ששודר בארה"ב-משמע השבוע זה פרק 13! בפורום קוראים לקומיקס-מש"ש=משהו שלא שודר! זה קומיקס שיוצא במקביל לסדרה ויש בה פרטים על דמויות שלא מופיעות בסדרה/על סיפורים צדדיים ולפעמים מופיעים בו פרטים על הפרקים הבאים.

Freemee

New member
לא הבנתי ממש

אני יודע כבר מה זה מש"ש. אם הבנתי נכון אז קומיקס זה סוג של מש"ש? אפשר לינק לזה?

רוני13

New member
באמת?

לא ידעתי...רציתי לכתוב שבגלל הבילבול צריך לכתוב על כל הודעה! אבל לא יודע ראיתי למעלה בצד ימין "כללי ספוילרים" ושם כתוב מה שאמרתי!

Freemee

New member
כמה שאלות על הסדרה ../images/Emo58.gif113

יש לי כמה דברים שלא הבנתי ואשמח אם תוכלו לעזור לי. בבקשה בלי ספויילרים לפרקים הבאים = 114 ואילך. רק דברים שידועים עד 113. 1. לא הבנתי עדיין מה אבא של קלר בנט עושה לאנשים עם הכוחות בזה שהוא לוקח אותם למעבדה שלהם? הוא חוקר אותם שם? מנסה להסיר להם את הכוחות? אני מניח שהסימן שהוא שם זה כדי להראות שהוא טיפל בבן אדם הספציפי. אבל אם הוא חוקר אותם, איך זה שהשוטר התחיל לקרוא מחשבות רק אחרי זה? מה אולי הוא מפעיל להם את הכוחות? משהו מוכן להסביר בבקשה? 2. איך סיילר בדיוק הרג את עדן? לא הבנתי איך הוא ניפץ את הזכוכית? הרי הוא היה קשור וממתי יש לו כוח לעשות כזה דבר? לא ברור לי כלל. 3. משהו יודע האם זה כוח מיוחד שסיילר מקבל את הכוחות שהוא הורג? או שאולי אם משהו אחר היה הורג את אחד מהגיבורים אז הוא גם היה מקבל כוחות?

רוני13

New member
אנסה לענות...

1.לא יודע! 2.אני לא אסמן את זה כספוילר כי זאת תאוריה שלמר בנט יש כוח ניטרול כוחות אז בגלל זה סיילר לא יכל למשוך את מר בנט ולשבור את השמשה ואת עדן הוא יכל... 3.לסיילר אין כוח מוגדר-הוא פשוט "מבין איך דברים עובדים"(ציטוט שלו חחח) והוא הורג את הקורבנות שלו ע"י חתיכת הראש כדי לראות את השינוי הגנטי במוח ו"ליישם" את השינוי הזה במוח שלו!

תשובות: ../images/Emo58.gif (עד 113 + קומיקס)

1. לא ידוע עדיין למה בדיוק הארגון שבנט עובד בו מתעניין בבעלי הכוחות, או מה הוא עושה להם. ידוע רק שהוא מנסה ללכוד אותם. כנראה למטרות מחקר, אם לשפוט מהחוויה שעבר מאט. למאט היו כוחות עוד לפני החטיפה בפאב - הוא קרא מחשבות כבר בזירת הפשע של סיילר בבית משפחת ווקר, ואפילו שישה חודשים לפני כן כששמע את אשתו בלי לשים לב. אה, והסימנים על העורף של חטופים כמו מאט וטד, עד כמה שהבנתי, הם בסה"כ צלקות מהמזרק ההיפודרמי, זה שכיכב בשני הקומיקסים החדשים ביותר בשבועיים האחרונים. 2. סביר להניח שסיילר ניפץ את הזכוכית בעזרת כוח הטלקינזיס שלו (הזזת חפצים בכוח המחשבה - הכוח הראשון שהוא גנב, מבריאן דייויס). זאת אומרת, הוא שבר את הזכוכית בעזרת עדן. הוא משך אותה אליו (רואים בקטע הזה את תנועת היד המודגשת שהוא עושה באוויר כדי למשוך אותה), והיא זו שבשקל גופה שברה את הזכוכית. לגבי השאלה איך הכוחות שלו עצמו התחילו לעבוד פתאום או למה הוא החליט לעשות זאת דווקא באותו הרגע, זה עדיין לא כ"כ ברור. 3. סיילר יודע איך לגנוב מגיבורים את הכוחות שלהם בזכות הכישרון המיוחד שיש לו, זה שהוא סיפר עליו לפאפא סורש בפרק 10 - הבחנה אינטואיטיבית, היכולת להביט בחפצים או מערכות ולהבין איך הם עובדים או למה הם לא עובדים, אם משהו מקולקל בהם וכו'. מה שלא ברור עדיין זה אם זה נחשב כוח-על של ממש, או שזה סתם כישרון שהיה לו, שהתבטא בהיותו שען מחונן.

MajorWinters

New member
זה כח על!

כשזה נוגע לשעונים אז התהיה אם זה באמת כח היא רלווונטית. ברגע שהוא פותח מוחות ומשנה את עצמו לפי זה, זה כבר כח על.

סלמאק

New member
מה קורה, אח שלו?

אתה קצת אמור להכיר אותי...
טוב לראות פה אנשים מוכרים
אכן סדרה מעולה... אבל אני דווקא מאוד אהבתי את מה שאותך מאוד עצבן: כל השאלות שהסדרה מציבה, כל המסתורין, כל העירפול הזה... זה מה שעושה אותה לסדרה כ"כ טובה, היא מציתה את הדימיון.

Freemee

New member
מה קורה? ../images/Emo6.gif

אני שמח שיש גם מעריצי סטארגייט שאוהבים הירוס
בקשר למסתורין, זה סבבה, רק לפעמים אני מרגיש קצת יותר מדי, שיש פרקים שבקושי למדנו משהו לעומת מה שפתחו בפנינו אבל עדיין אני נהנה מהסדרה.

סלמאק

New member
הווו עוד חבר!!! סטארגייט שולטים ../images/Emo6.gif

גם romulan commander נמצא פה לפעמים. אריאל, הראה סימני חיים

o0Invisible0o

New member
בלוסט הם קוריאנים, שונה ממש..

ויש גם את סעיד הערבי בלוסט. קיצר, לוסט זה שונה..
ואם כבר השוואה ללוסט, אתה אומר שבקושי עונים על שאלות..עונים על הרבה יותר דברים מאשר בלוסט, שגם מה שעונים עליו..לא ממש נותנים תשובה.

MajorWinters

New member
לא כזה שונה...

יפנים קוריאנים וסינים זה טייפ קאסט. מוהינדר הוא הודי, וסעיד הוא ערבי. אבל זה אדם זר מאיזור אסיה. קלייר היא כמו שאנון, פיטר כמו ג'ק, ניקי כמו קייט, דיאל ומייכה כמו מייקל והילד שלו... סך הכל די דומה (וכתבתי את זה גם הודעה מעלייך, את מוזמנת לבדוק).

למעלה