חדש כאן ../images/Emo13.gif
שלום לכולם. גם אני מכור לHEROES
ראיתי את כל אחד עשר הפרקים בשלושה ימים. ממש שבועיים לפני שהתחיל פרק 12. אני עוקב בדריכות וכבר ראיתי גם כן את פרק 13. סדרה מעולה! ממש אהבתי את כל הקטע של הגיבורים והכוחות ואיך כולם מתחברים אחד עם השני. הדמות שאני הכי אוהב זה הירו, ולא רק בגלל הכוח שלו של שליטה בזמן שהוא הכי מגניב לדעתי. בעיקר בגלל הדמות עצמה, יפני שלא היה קשור לכלום ופתאום רואה שיש לו גורל להציל את העולם
זה רק אני או שבהרבה סדרות אמריקאיות חדשות בוחרים דווקא במוצא היפני כדמות זרה ולא באיזה הונגרי או פולני חח. ראה דוגמת LOST. אחרי הירו אני אוהב את קלייר שלדעתי זאת דמות כזאת שונה מכולם שבאה עם פרספקטיבה אחרת. היא לא מעורבת הכי במה שקורה בין השאר וכזה במצב, איך הגעתי לפה? אבא שלה ממש מעצבן. למרות שלא ברור אם הוא טוב או לא עדיין, הוא עושה דברים שלא הייתי מתגאה בהם. מוהינדר סורש הוא דמות מעניינת ומסתורית בעיני והייתי רוצה לשמוע ממנה עוד. עם כל הכבוד לניקי ולדיאל ולמייקה, איך הם בדיוק קשורים לשאר? אני כבר מת שיגידו מה הקשר ביניהם כי זה מעצבן שלא יודעים את זה. אני מרגיש כאילו הם בסדרה אבל אין להם פואנטה. דבר שקצת מעצבן אותי בסדרה זה הקטע שהם מעלים יותר מדי שאלות ובקושי עונים על תשובות. למרות שאי אפשר להאשים אותם יותר מדי. עוד דבר זה שהכל כל כך לא ברור, אין לך מושג לאיזה כיוון הם חותרים. הכל כל כך מעורפל ועמום בקטע של הפיצוץ וסוף העולם. אבל סה"כ סדרה מהממת!
שלום לכולם. גם אני מכור לHEROES