חדש כאן. שלום שלום!

פודגרה

New member
חדש כאן. שלום שלום!

לפני שנתיים נפרדה החבילה. היא לשם ואני לכאן. הילדים במשמורת משותפת בינינו. מזה זמן שיש לי חברה חדשה, שאוהבת את הילדים והם אותה, ויש רצון משותף שתעבור לגור איתי. בת הזוג הקודמת מיודעת, כמובן. השאלה היא לגבי הילדים: איך ראוי להציג בפניהם את כניסת החברה החדשה?

destiny36

New member
../images/Emo13.gif

קוראת אותך והאסימונים משתלשלים חופשי... מבהירים לי מצבים שאלות וחיפוש אחר חיפוש. והתובנה השפוטה שעולה בי היא: כשזה זה לא צריך לחשוב יותר מידי למה ואיך כשהילדים צריכים לדעת הם פשוט יודעים עוד לפנינו אין זמן משוער ודרך מיוחדת לכולם. בקיצר בהצלחה לך לזוגתך ואשריכם.

פודגרה

New member
תודה ../images/Emo13.gif אבל.....

לא עולה על דעתי להכניס נפש נוספת הביתה בלי לתת איזושהי הקדמה לילדים. חשבתי להגיד, אולי, שכיוון שאני אוהב אותה (את זה הם באמת מבינים בלי שאומר כלום) אני הזמנתי אותה לבוא לגור איתנו, והיא הסכימה בשמחה. או אולי להציג את הרצון לגור יחד כהדדי? לא עולה על דעתי גם, שלא יהיו לה סמכויות ואחריויות לגבי הילדים. כי אחרת, היא תהיה יחידה חיצונית לקבוצה. כבר קרה שנשארה איתם לבד והוגדרה כ"מבוגר האחראי ולכן צריך להקשיב לדבריה". האם יש צורך לחזור על כך, או לשדר "ברור שזה ככה" ורק אם יתגלעו מחלוקות על סמכות (ובטח יתגלעו), להזדקק לעניין?

GOLF46

New member
טיפ קטן ל"מבוגר ואחראי"

אל תשדר ואל תנסה לשכנע את הילדים שלך כי זה מה יש סביר להניח שאתה מכיר את הילדים שלך ובכללית ילדים בדרך כלל אומרים ומתנהגים אמיתי אז תן לזמן לעשות את שלו ותן לילדים שלך להכנס לנעליים האלה בדרך שלהם ותאמין לי שיהייה בסיידר ושיהייה לך בהצלחה כ"מבוגר ואחראי"

destiny36

New member
לא יודעת

פעם חשבתי שצריך להודיע להם על האישה שבדרך לביתם היום אני חושבת יותר שצריך לתת להם לרצות לקבל ולרצות בעצמם את הקרוב לביתם

n o g a1

New member
זה מורכב ומאמינה שיש מספר

דרכים לעשות זאת הכי נכון שאפשר . העניין הוא שמדובר במס' ילדים וכמובן לכל אחד מהם צרכים שונים וודאי קצב שונה לקבל ולהפנים דברים. יש אתכם , הזוגיות שלכם , הביחד , הלחוד , הפחדים ,התקוות ,החרדות, החלום... כולכם יחד. הייתי שוקלת להתייעץ עם איש מקצוע יחד עם בן הזוג, על מנת להגיע למקום מושכל , לבנות משהו עם סיכויי טוב להצליח. ביעוץ כזה אפשר לפתח יחד את הרצונות, הצרכים , הקצבים החוויות...

a n a t i 3 3

New member
פשוט לדבר איתם!!

לספר להם שאתה אוהב את X וטוב לך איתה.. ושאתה יודע שגם הם אוהבים אותה והיא אותם.. ושהחלטתם לעבור לגור ביחד. לצפות מראש שיכולות להיות תגובות לא צפויות ולפעמים גם לא נעימות, להדגיש לאורך כל השיחה כמה אתה אוהב אותם.. ושברור לך שהם אוהבים אותך.. להסביר להם שהאהבה שלך ל X היא אהבה שונה ממה שאתה חש אליהם.. ולכן אהבה זו לעולם לא תפגע באהבה שלך ושלהם. בהצלחה
וברוך הבא

למעלה