חדש כאן יש מקום אחרי תקופה של לבטים קיבלתי החלטה מה עושים איך מתקדמים תודה על כל עזרה
א אפרסק 28 New member 11/10/08 #1 חדש כאן יש מקום אחרי תקופה של לבטים קיבלתי החלטה מה עושים איך מתקדמים תודה על כל עזרה
R rrredshay New member 11/10/08 #2 מצטערים, יש לנו כבר אפרסקי אחד... ברוך הבא אח שלי, איך מתקדמים??? תלוי לאן... תן יותר פרטים, אולי נוכל לעזור.
מצטערים, יש לנו כבר אפרסקי אחד... ברוך הבא אח שלי, איך מתקדמים??? תלוי לאן... תן יותר פרטים, אולי נוכל לעזור.
מ מיצה נבים New member 11/10/08 #3 ברוך הבא אלינו../images/Emo140.gif מה עושים וכו'- אולי תספר קצת יותר כדי שנדע איך לעזור.
י יוני יולי New member 11/10/08 #4 אני משפשפת את עיני.. עוד אפרסק ?? הייתכן??? תן לנו קצת מידע ,נשמח לעזור..
K kleo patra New member 11/10/08 #5 ברוך הבא תקופת האפרסקים עומדת להגמר לה...אלא אם אתה מהמשומרים המשובחים... חוץ מזה, מי תמיד מקשיב לאחרים.
ברוך הבא תקופת האפרסקים עומדת להגמר לה...אלא אם אתה מהמשומרים המשובחים... חוץ מזה, מי תמיד מקשיב לאחרים.
S snoopy36 New member 11/10/08 #6 מקום? רק אם אתה מתחת ל-160 ס"מ,אשכנזי ושמן.... עד שהתרגלתי שיש כאן אפרסק גדול ממני...... אחי,וולקאם... פרט נמק והבא דוג'....
מקום? רק אם אתה מתחת ל-160 ס"מ,אשכנזי ושמן.... עד שהתרגלתי שיש כאן אפרסק גדול ממני...... אחי,וולקאם... פרט נמק והבא דוג'....
ע עוקצני New member 12/10/08 #7 עזוב אותך ההחלטה הכי טובה שאתה יכול לקבל זה לחזור להתלבט או לחזור חלילה. אני עוד לא מבין איך לא הדביקו לפורום אזהרות כמו שיש על חפיסות סיגריות. נראה לי בקצב הזה עוד יגיעו לפורום גרושים בני 12
עזוב אותך ההחלטה הכי טובה שאתה יכול לקבל זה לחזור להתלבט או לחזור חלילה. אני עוד לא מבין איך לא הדביקו לפורום אזהרות כמו שיש על חפיסות סיגריות. נראה לי בקצב הזה עוד יגיעו לפורום גרושים בני 12