חדש כאן! וסתם שאלה. מה המספר הכי גדול של בפגישות שהיה לכם אים בחור או בחורה ובסוף זה ירד?
ב בני ודוריס קנובלר New member 9/5/08 #1 חדש כאן! וסתם שאלה. מה המספר הכי גדול של בפגישות שהיה לכם אים בחור או בחורה ובסוף זה ירד?
ח חרדיפרנט New member 9/5/08 #3 בד"כ מיד אחרי הפגישה הראשונה אני יודעת אם זה ילך או לא ואין פגישה שניה. אבל פעם אחת נפגשתי עם אותו גבר פעמיים והיה נראה שהכוון הוא חתונה. בסוף זה ירד על שטויות, ועד היום אני שמחה שכך.
בד"כ מיד אחרי הפגישה הראשונה אני יודעת אם זה ילך או לא ואין פגישה שניה. אבל פעם אחת נפגשתי עם אותו גבר פעמיים והיה נראה שהכוון הוא חתונה. בסוף זה ירד על שטויות, ועד היום אני שמחה שכך.
י ידידותית לסביבהה New member 9/5/08 #4 סגור על הניק?!למה דוקא בני ולא גדי? לגבי הפגישות פעם אחת הגעתי לפגישה שלישית. כל השאר פגישה אחת ושלום.
סגור על הניק?!למה דוקא בני ולא גדי? לגבי הפגישות פעם אחת הגעתי לפגישה שלישית. כל השאר פגישה אחת ושלום.
נ נושם ולא אכפת לי New member 9/5/08 #6 כי גדי לא סגור על דפנה או מיכל. אז מה יכתוב? גדי ומיכל זילברשטיין נויימן? אין מקום בניק. אם כבר השאלה היא למה לא אורלי פרימו ומיקי ברנשטיין.
כי גדי לא סגור על דפנה או מיכל. אז מה יכתוב? גדי ומיכל זילברשטיין נויימן? אין מקום בניק. אם כבר השאלה היא למה לא אורלי פרימו ומיקי ברנשטיין.