חדש כאן בפורום

xkaliber

New member
חדש כאן בפורום

שלום לכולם, אני שומע טראנס כבר יותר מ 10 שנים בערך , יש לי המון מוזיקה החל מתקופת האסיד ועד היום אם כי בשנתיים האחרונות אני מוכרח לציין שקצת הזנחתי את פאר היצירה הזה, פחות קניית דיסקים חדשים , הרבה פחות מסיבות , פחות שעות באימיול ובאינטרנט לחיפוש מוזיקה. המוזיקה תמיד נשארה איתי באוטו בעיקר , ובבית כשבאים כמה חברה ובא לשמוע משהו טוב אני פותח בכיף את הקייסים שאגב כוללים גם הופעות חיות. אז ככה ליריית פתיחה, יש למישהו כיוון איך אני משיג שני דברים: 1. הייתי פעם במסיבה בתל מונד שהופיעו שם Father & SUN (אבא ובן) הילד היה משהו כמו בגיל 14 והאבא בסביבות 40 , הם היו חדשים אז בארץ והאמת לא יודע אם יצא להם הרבה להופיע כאן ( אולי תפתיעו אותי) הם עלו בערך חצי שעה לפני הזריחה ונתנו לנו יופי של הצגה בזריחה אחד הבקרים הכי יפים שהיו לי פשוט הביאו את הקהל לרמות מטורפות , ומאז נשארו לי בזכרון ולא הצלחתי להשיג אותם , אודה אם למישהו יש כיוון. 2. יש טראק אחד שאני לא יודע מי ניגן אותו אבל הוא מכיל בתוכו את הפתיח של החדשות בערבית שהיו פעם בערוץ 1 למי שזוכר , מי שיודע על מה אני מדבר שיודיע לי מי מנגן אותו. תודה, אחלה פורום זה.

Infetced Mother

New member
בקשר לשאלה הראשונה שלך

יש לאב ובן אלבום שיצא ב-2005 בלייבל של GMS (אני לא זוכר אם זה ספאן או T.I.P world)

X Ripper

New member
תשובות

1.לידע כללי,אבא ובן הם מומי אוחיון (מהרכב האמביאנט-ציל אתני-Angel Tears ביחד עם סאב טיילור-שקאטה) ובנו שגיא ( בעל הפרוייקט Soma ששיחר אלבום בלייבל מאסטר פרודאקשן של אביו) הם הוציאו אלבום אחד שיצא תחת הלייבל ספאן -Planet Music בשנת 2005 2.טראקים שסומפלו בהם מנגינת החדשות בערבית שידועה יותר כשיר משנות השמונים-Blancmange - Living On The Ceiling הם: Mystica - Age Of Innocence 1+2 הייתה גם גירסה ניצחונית אם אינני וטועה של אחד מהרכבי הניצחונות באותה שנה.

למעלה