חדש כאן , אשמח לעזרה !

bhappy2016

New member
חדש כאן , אשמח לעזרה !

אז ככה , לפני 10 חודשים עברתי להונגריה בגלל שיש לי אזרחות הונגרית פתחתי שם גם עסק קטן .לצערי העסק לא צלח מי יודע מה אבל למזלי מצאתי שם אהבה .
אנחנו ביחד כבר שבועיים אחרי שטסתי לשם .

התחלתי לקרוא באינטרנט ולהתייעץ עם מכרים ואני מקבל הרבה מידע ואף אחד לא תואם לשני .אחרי כל מה שקראתי הבנתי שעדיף להתחיל את התהליך מהארץ וככה עשינו , הגענו לארץ לפני שבועיים וחצי ( היא על ויזת תיירת כמובן ) .

עכשיו השאלה היא מה לעשות ידועים בציבור או חתונה ?
כעקרון הקשר הוא 100% אמיתי ואין לי בעיה להתחתן רק קצת דוחה את זה כי א אני גרוש שלא ממש בא לו לעבור את מה שעבר .ב הייתי שמח להתחתן איתה אחרי הגייור .
אבל שוב אם חתונה מהווה יתרון עבורנו זה מה שנעשה .ראיתי שלא צריך יותר לצאת מהארץ בשביל זה , ראיתי ארגון בשם משפחה חדשה שדרכם ניתן להתחתן בארץ או נישואי אל סלבדור ...
השאלות שלי הן האם נישואים דרך "משפחה חדשה" או נשואי אל סלבדור מתקבלים כמו חתונה בקפריסין מבחינת משרד הפנים ?
איזה מהם עדיף "משפחה חדשה" או נישואי אל סלבדור ?
מה עדיף להתחתן ואז לבקש לקבוע תור לפתיחת תיק במשרד הפנים , או לקבוע תור שלוקח גם ככה חודשיים ולהתחתן תוך כדי ?
אני פשוט בלחץ כי אני לא רוצה לעשות צעדים לא נכונים ואז שיקרה מצב שתסתיים לה הויזת תייר .

הדרך הבטוחה ביותר היא לפתוח בהליך מדורג

של הכרה כידועים בציבור. אחרי שיותר לה ליסוע לחול ולחזור, תתחתנו בנישואים אזרחיים בחול. משרד הפנים חייב לרשום את הנישואים.

randyloo

New member
אין בישראל נישואים אזרחיים. נקודה

אם היו, הרבנות היתה פושטת רגל. כל הארגונים למיניהם שנותנים תעודות זוגיות הם בדיוק כאלה.
בכל מקרה, אתם יכולים להתחיל בתהליך של ידועים בציבור ולהתחתן בשלב בו תרגישו בשלים לכך ואז לעבור יחסית בקלות לנוהל של נשואים.
מבחינה מעשית הכי קל להתחתן בקפריסין.

bhappy2016

New member
תודה על התשובות , מה שמלחיץ אותי

זה שאני רואה שהתור שהם נותנים זה לחודשיים שלושה ועד אז תסתיים לה הויזה כתיירת , יש סיבה לדאוג ? אם הקשר שלנו אמיתי לחלוטין ש סיבה לדאגה ?

randyloo

New member
ברגע שיש לכם תור לפגישה אתם מוגנים

כדאי לשמור אסמכתא לכך

פלונית30

New member
תתחיל בחיים משותפים

שתשאר איתך בארץ בזמן הזה (אתם יכולים להאריך לה את האשרת תייר עד למועד שנקבע לכם לאחר שהיא נגמרת), אח"כ אם אתם מעוניינים בחתונה זה יזרז לכם את התהליך של האזרחות.

למעלה