חדש כאןן

חדש כאןן

היי חברה אני רואה יש כאן פורום סבבה לפני חודש התקנתי תמזגן נפתח עלי הצינור גז על הפרצוף, הרופא אמר שאני צריך להגיד תודה לקדוש ברוך הוא שאני חיי בע"ה ניצלתיי ואני פה חי ונושם ואז אמרתי אלוקים נתן סימן אלוכים לא נותן סימן סתם לכל אחדעזבתי את אישתי והילדים מכרתי את האיביזה עד שסידרתי לה תג'אנטים באמא שלי כדי לעבוד אתהאל המגדת עתידות אמרה לי עוד יצא ממך משהו אביחי זה היה סימן משמיים נסעתי למדבר להרי יהודה לא סיפרתי לאף אחד מהחברה שלא יחשבו החלקתי על השכל או משהו גם לא באתי לאיצטדיון חשבו נדפק לי המוח שם היתה התגלות אלוקית ויצאתי מתוך הגוף אמרו לי קוראים לזה עסטרלי שמעתי על מדיטטציה לא הבנתי מה זה אומר הבנתי זה קשור לעסטרלי יש פה מישהו מבין במדיטציה יכול להסביר על עסטרלי תודה אביחי שבת שלום

קמהדנו

New member
ברוך הבא אביחי ../images/Emo24.gif

נראה שחטפת זעזוע רציני מהחוויה עם המזגן, והרגשת צורך לשינוי טוטאלי בחייך. עבודת האל גם יכולה להיות איש משפחה, בעל ואב למופת
לא פחות מהתבודדות ותפילה נגיד בכל מקרה, מקווה שתקבל הסברים מספקים על המישור האסטרלי, ובהצלחה בדרכך

מהנטה

New member
אסטרלי עם אלף

המישור האסטרלי הוא מצב תודעה מעודן יותר. הוא המקור לרגש האנושי, לתופעות העל חושיות, רוחות, ועבמי"ם. המישור האסטרלי הוא גם ביתם של רוב בני האנוש לאחר מות גופם הפיסי באהבה

מהנטה

New member
עבמים

שם נוסף לכל מה שנמצא בחלק הלא מודע שלנו (עצם בלתי מזוהה)

מהנטה

New member
מהנטה לא מהרטה

מהנטה הוא התבנית הפנימית של המאסטר החי, המדריך את התלמיד הרוחני במישורים הפנימיים. צורת התגלמות של הרוח האלוהית הנמצאת אתך בכל עת

lost insight

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif גדול

ברוך הבא אביחי, בדיוק התפנה תקן :)

למעלה