R e m e d y
New member
חדש ישן...
לפני כמה חודשים כתבתי בפורום על חווית הגרושים שלי להן התקציר. גרושתי שתחיה החליטה על גרושינו לפני שנה, כמו מפוטר הייטק ממושמע בלי להבעיר צמיגים בצמתים ובלי שביתות רעב ארזתי את חפציי ועם כאב מהול בפחד מהלא נודע שמתי פעמיי לעבר מושב קטן במרכז הארץ בו אני מתגורר עד היום. כמה חודשים אחרי הפרידה הכרתי מישהי מדהימה! האמת שלא חשבתי שזה יקרה כ"כ מהר אבל ראיתי בזה סוג של מתנת גרושים
ושמחתי במנחתי! שמחה שבדיעבד הייתה קצרה מידי! ברגע שהאקס שלה שהוא בעל ממון וזמן פנוי ברבבות הבין שיש כאן משהו רציני הוא פשוט התחרפן לגמרי. הוא היה מבצע עלינו מעקבים , שולח אליי דברי שטנה בפייס , מזמן אותה לבתי משפט על שטויות ועוד שאר מעללים. ברגע שהוא נכנס לפוקוס הזוגיות שלנו יצאה מהפוקוס עד לנקודת השבירה שלי שהייתה בסופ"ש האחרון. האמת נכנעתי, לא הצלחנו לנער אותו מאיתנו, ולכן אני שוב עם התיק על הגב. יש אנשים שגם אם מתגרשים מהם הם לא עוזבים אותך! חבל.
לפני כמה חודשים כתבתי בפורום על חווית הגרושים שלי להן התקציר. גרושתי שתחיה החליטה על גרושינו לפני שנה, כמו מפוטר הייטק ממושמע בלי להבעיר צמיגים בצמתים ובלי שביתות רעב ארזתי את חפציי ועם כאב מהול בפחד מהלא נודע שמתי פעמיי לעבר מושב קטן במרכז הארץ בו אני מתגורר עד היום. כמה חודשים אחרי הפרידה הכרתי מישהי מדהימה! האמת שלא חשבתי שזה יקרה כ"כ מהר אבל ראיתי בזה סוג של מתנת גרושים