חדש ישן פה

יונתן1988

New member
חדש ישן פה../images/Emo13.gif

אני כבר די הרבה זמן בפורום, חצי שנה בערך
אף פעם לא היעזתי לכתוב משהו, לא יודע מה הקטע שלי:p בכל מקרה קוראים לי יונתן, בן 17 מרמת גן.. שומע אמינם , לינקין, אוונסנס, נייטוויש, הילאדי דאף, קלי, מרילין מנסון וממה שהספקתי לראות בינתיים אתם עשר
ברשותכם אפשר להפוך את זה כבר לשרשור אייסי מסן ותמונה? 243316544
, ואני הימני

Lil M

New member
מאדאפאקהההההההההה

ברוך הבא!! למרות שזה יותר ברוך הכותב הודעווווווותתת!! נראלי יש פול שרשור מסנ אייסי תמונה ואלה..אבל לא נורא םיהיה עוד אחד=] ICQ 265160732 מסנג'ררר [email protected] התמונה---> חברים שלי נוהגים לכנות אותה "מייקי יודעת לנעול נעלים". אני גם יודעת לספור עד עשר! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 מייייייייייייייייייייי מלכה?!?!!?

®NuLy®

New member
מוכר לי מפורום לינקין../images/Emo9.gif

ואם שכחת... אני גלי בת 15 מאזור ירושלים. השתלבות נעימה

amy lee 4 life

New member
מוכר לי מכמה מקומות../images/Emo9.gif

לינקין אוונסנס ועכשיו גם פה... ברוך הכותב!

יונתן1988

New member
../images/Emo6.gif

מה קורה שושי??
כן כן, אוונסנס ולינקין גם שולטים=] תודה לכולם

Magi¢ Girl

New member
אוי אתה חמוד../images/Emo9.gif

אני גל(2),מקיבוץ עין השופט,16 בקרוב מאוד... 193080795 ותמונה? הממ לא

galileho

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

או הכותב... לוידעת נו... בכל מקרה השתלבות נעימה לא כל כך קשה להשתלב פה
אני גלי בת 14 מר"ג אייסי : 225447883 מסן : [email protected] ועל תמונה אני אוותר

Lil M

New member
מה זה!?!?!?!

דווקא הכוסיות של הפורום מוותרות על תמונווות?!?! לאן הגענו..!

יונתן1988

New member
תודה לכולם../images/Emo140.gif

אוהב אתכם
תגידו ככה סתם דרך אגב, איזה שירים יש לאמינם עוד סטייל מוקינגבירד, טוי סוליג'רס, סטאן, ולוז יורסלף?? יש עוד כאלו בכלל?

Magi¢ Girl

New member
השירים החזקים שלו אתה מתכוון?

The Way I Am Marshall Mathers Criminal If I Had As The World Turns How Come Superman וזה ממשיך...

®NuLy®

New member
בטח

ואני חושבת ששירים יותר חזקים שלו אפשר לשמוע ב The Slim Shady LP שיש שמה יותר מבדיסקים האחרים וגם ב- The Marshall Mathers LP ב- The EminEm Show ו- Encore יש פחות אבל אפשר למצוא את Clenin' Out My Closet White America Sing For The Moment Evil Deeds Yellow Brick Road Mosh אמינם הוא לא זמר ששר רק שטויות כמו ב-Just Lose It (קקי של שיר) הוא יכול להיות גם רציני שהוא רוצה, ויש לו הרבה שירים כאלה שלדעתי הם היותר טובים שלו.

יונתן1988

New member
התכוונתי על השירים הפחות או יותר

שקטים שלו, אבל גם אלו שאמרת לי יפים, תודה
לכן נולי וגל

יונתן1988

New member
תגידו לי...

השיר runnin של 2pac וביגי, מה הקשר אליו לאמינם?? כתוב שהוא מופק ע"י אמינם (produced by eminem), ולא יודע לא ממש שומעים אותו בשיר.. שיר טוב ביי זה וואי

אהלן סהלן

גמני לא כל כך אוהבת לכתוב בפורום אוהבת רק לצפות נכנסתי אליו ממזמן אבל עכשיו אני אתחיל לרשום בו הרבה:D קוראים לי קרןןןן בת 16 והינה אני....:) מכוערת שכמותי

galileho

New member
חחח שירשרת למקום הכי לא הגיוני

שיכול להיות...אבל לא נורא... ברוכה הבאה
השתלבות נעימה
אני גלי בת 14 מר"ג

למעלה