חדש-ישן בפורום

Thats So Roi

New member
חדש-ישן בפורום

שלום לכל הבנות (והבנים ?) של פורום מתחילות מחדש, שמי רועי, אני בן 17 וצופה בתוכנית מאז אמצע העונה הראשונה (קיץ 2006). התאהבתי ברונדה, בפי-ג'יי ובברנדה מהרגע הראשון שראיתי אותן, ובעצם התאהבתי בכל הרעיון של התוכנית - עזרה והעצמה נשית. את הפורום גיליתי בסביבות חודש ינואר, ומאז אני קורא כמעט כל הודעה והודעה. החלטתי "לחשוף" את עצמי ולהיות משתתף פעיל בדיונים המרתקים והמעניינים. אני התרשמתי מחברי הפורום והנושאים לדיון, ואני מקווה שאני אוכל לתרום לדיונים. רועי

שרי48

Well-known member
אהלן רועי וברוך הבא.

כולנו כנראה התחלנו כ"קוראים" ורק בהמשך, מאחר והיה לנו צורך גם להתבטא, התחלנו גם לכתוב. נשמח לשמוע דיעות נוספות על הבית, על ההתנהלות ועל הבנות.

Nadav נדב

New member
כמה שאת חמודה שרה! ../images/Emo6.gif זה משהו.

הדמות הכי חיובית ונחמדה שיש בפורום.

שרי48

Well-known member
../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif

תודה תודה, נדב. הסמקתי. יפה שידעת לקרוא לי "שרה" כי זהו שמי האמיתי, שחשבתי תמיד שהוא מיושן אך לאחרונה התחלתי לאהוב אותו. גם לי יש דיעה מאד מאד חיובית עליך. אני הצטרפתי לפורום בדצמבר 2006, וזכיתי לקבלת פנים חמה שבאמת עשתה לי טוב וריגשה אותי, ואני מקווה שגם אני נוהגת כך כלפי אלו שבאו אחריי. וחוצמזה, לגבי הוותיקים בפורום, אני חושבת שיש כאן אנשים מאד נחמדים ומעניינים אז כדאי להשתדל לעשות את הפורום הזה למקום שיהיה לכולנו נעים בו. נכון או לא?

למעלה