חדש, ירוק, טרי ( :

PABLO ASCOBAR

New member
חדש, ירוק, טרי ( :

שלום חברים, אני חדש לחלוטין במשחק הזה ובעקבות חופשת מחלה יש לי המון זמן בבית ( : אני אהיה מאושר אם מישהו יוכל לארגן לי קישור למדריך מסודר של המשחק הזה, אני לא ממש מצליח להבין מתי אני יכול להתחיל לתקוף ? איך אני משיג עוד חיילים פרט למניפי האלה ? ועוד כל מיני דברים שלחא ממש מסתדרים לי . . תודה רבה מראש לכל העונים !

תומר88

New member
בבקשה... זה כפתור שנמצא בראש העמוד הזה-

"הודעות מנהלתיות נא לקרוא לפני שימוש בפורום. במידה ורציתם לראות את המדריכים לשחקן המתחיל ליחצו על המשך.." המשך"

PABLO ASCOBAR

New member
כן, ראיתי

רק כמה שלא קראתי לא הצלחתי להבין איך אני מקים את הצבא ? יש לי כבר נקודת מפגש + מגורי חיילים אבל אני לא רואה שום אופציה לבניית צבא מחיילים אחרים פרט למניפי האלה . .

mike00

New member
אוקי,טעות שלי....טיוטונים...

לגרזנים אתה צריך: אקדמיה שלב 3 ונפח שלב 1. בשביל אקדמיה אתה צריך מגורי חיילים שלב 3 ובנין מרכזי שלב 3. בשביל לוחמי חנית(מה זה השם הגיי הזה?) אתה צריך רק אקדמיה שלב 1. אחרי שהגעת אל היעדים האלה אתה תראה בתוך האקדמיה אפשרות לפתח את סוג החיילים שאתה רוצה. זה עולה הרבה משאבים אבל לאחר מכן כל חייל שתפתח יהיה הרבה יותר זול. את בניית החיילים אתה תראה במגורי חיילים רק אחרי שיסתיים הפיתוח באקדמיה. אני לא אתן לך הסבר על שאר היחידות כי אני מאמין שאתה כבר תלמד לבד עם הזמן.

PABLO ASCOBAR

New member
תודה רבה

קודם כל תודה על התגובה המפורטת, בהחלט עזרת לי לעשות קצת "סדר בבלאגן". עכשיו אני מתלבט מה קודם - לפתוח אקדמיה ולהתחיל לחקור \ לאמן מרגל \ סייר או פשוט לנסות לתקוף . .

mike00

New member
אני לא יודע באיזה שרת אתה משחק אבל..

בגדול העצה הכי טובה שאני קבלתי כשהתחלתי לשחק היתה לבנות צבא.. אם אתה בשרת שנמצא בשלב מתקדם אז קרוב לודאי שיש לידך כפרים גדולים ממך....במצב כזה רצוי שיהיו כמה סיירים בשביל לברר מה ההגנות שיש בכפר שאתה רוצה לתקוף. או שאתה יכול פשוט להתחיל לתקוף חשבונות קטנים או כפרים שאתה עוקב אחריהם ורואה שאין בהם פעילות. אם זה שרת חדש אז תבנה ישר חיילים בלי לחשוב פעמיים,תתחיל לתקוף כל מה שזז..

PABLO ASCOBAR

New member
עוד בעייה

שוב - תודה רבה על ההיענות ידידי ! אין לי מושג מה מצבו של השרת בו אני משחק אבל כל הכפרים שנמצאים לידי הם כפרים קטנים ובכל פעם שאני מנסה לתקוף אני מקבל הודעה שהם נמצאים ב'הגנת מתחיל' (מוציא לי את כל הרוח מהמפרשים \ : מה דעתכם ? להמשיך באימון של מניפי האלה או להתחיל לקדם את מגורי החיילים - אקדמיה - אימון סיירים ? תודה רבה

mike00

New member
תתרחק קצת מהכפר שלך ותמצא את מי לתקוף...

אני במקומך הייתי מתרכז במניפים לפחות עד 100-150...

PABLO ASCOBAR

New member
או.קי. והלאה ?

תודה, אני אתרכז במניפי האלה כמו שהמלצת, ראיתי גם בהרבה מדריכים שזו הדרך הטובה להתחיל עם הטיוטונים. ועוד שאלה ברשותכם - בחשבון הזהב רשום לי: 25%+ ייצור: עץ מנוסר, קרשים עדיין 8.9 ימים עד 11:16 יש לי אפשרות 'הרחב' בשאר המשאבים רשום רק המשאב ואפשרות 'הפעל' - מה אומרים כל הנתונים האלה ? תודה רבה !

PABLO ASCOBAR

New member
מה עושים ?

חברים, חייב את עזרתכם - לפני כשעה וחצי לערך יצאו כוחותיי להתקפה, השעון הראה לי 1:39 ש' להגעת הכוחות ליעדם. עכשיו אני מנסה לראות מה קורה עם זה ואין לי שום אפשרות לחלון של קרבות או משהו. איפה אני יכול לעקוב ולדעת מה מצב הקרב הזה ? תודה רבה מראש

CAT4

New member
לצד שמואל למעלה יש לך שני דפים

אחד מהם הוא דוחות ושם תמצא מה קרה לקוחות שלך

dealex

New member
זהב

זהב זה משהו שמביא לך אקסטרה , משהו כמו בונוס. לשחקן שמתחיל יש 30 זהב להתחלה , כל זהב נוסף עולה כסף. +25 במנסרה זה עוד 25% מהתפוקה שלך למשך 8.9 ימים .

תומר88

New member
אני מנחש...

שמה שקרה זה שהפעלת פונקציות של חשבון פלוס. קיבלת 15 זהב כשנרשמת למשחק. תמורת זהב אתה יכול לקנות תוספת יצור למשאבים, תוספת הגנה, תוספת התקפה, ועוד. כנראה שלחצת על 25% ייצור עץ וקיבלת 7 ימים בהם ייצור העץ שלך מואץ פי 1.25 (=תוספת 25%). אח"כ לחצת על 'הרחב' שהופיע מיד כשלחצת על 'הפעל'. בכך גרמת ל7 ימים להיות 14 וניצלת 5 יחידות זהב נוספות, וכנראה שעברו 5.1 ימים מאז ולכן נשארו לך 8.9 ימים. על שאר המשאבים לא לחצת בכלל על 'הפעל' ולכן האופציה הזו מופיעה. אם תלחץ עליה, היא תתחלף ב'הרחב'. לדעתי לא שווה לנצל את זה בשלב כל כך מוקדם של המשחק, בו תוספת 25% שווה פחות מ20 משאבים לשעה (בשלבים מתקדמים של המשחק-למשל במצב שלי, 5 חודשים בערך, תוספת 25% אחוז שווה המון- בערך 750 משאבים[אני משתמש בזהב]). מצד שני, יתכן שזה נותן לך יתרון על השחקנים האחרים, ואם זה מה שיעזור לך למנוע מהם להתפתח או להתפתח הרבה יותר מהם, אז זה שווה.

למעלה