חדש(ים) על המדף

מורנא007

New member
חדש(ים) על המדף

היום ביקרתי בגריפון, ראשל"צ, נפגשתי אם האירי - האיש והאגדה, וחזרתי עם האוצר הרוחני הבא:
The Chieftains - The Long Black Veil הדיסק הזה נקנה לפי בחירת אימי (שמסתבר שהיא אוהבת מוסיקה אירית לא פחות ממני). משתתפים באלבום הזה לא מעט אגדות רוק, כולל גם כאלה שהייתי די מופתע לשמוע אותם בקשר למוסיקה אירית. בין היתר משתתפים: הרולינג סטונס, שיניד אוקונור, מריאן פאיתפול, טום ג'ונס, מארק קנופלר וסטינג. אני בשלבי האזנה ראשוניים לדיסק ועדיין לא יכול לחוות עליו דעה, חוץ מזה שהוא מהנה בעיקר בקטעים האינסטרומטלים ושהקול של שיניד אוקונר הוא יפה. בנוסף, עדיין לא עשיתי "שיעורי בית" ואני צריך לקרוא את המאמר של האירי על ההרכב (ועוד כמה הרכבים נוספים, ואני מתחייב לקרוא בקרוב).
Third Ear Band - Music From Macbeth|סרגש| כמי שמחזיק בשני דיסקים של להקת האוזן השלישית ונהנה מהמוסיקה שלהם, לקחתי צ'אנס וקניתי
עדיין לא שמעתי את האלבום.
Trees - On the Shore|סרגש| לאור המלצות בפורום השכן (תרבות פסיכדלית)...
Strawbs - Busting at the Seams|סרגש|
כאן אני מכיר חלק מהשירים: Down By the Sea, Part of the Union, Lay Down (בזכות אלבומי אוספים שיש לי), כך שאני יודע שההימור בטוח
Steeleye Span - Ten Man Mop or Mr. Reservior Butler Rides Again|סרגש| עד היום לא היו לי אכזבות מאלבומים בהם גב' פריור השתתפה.
לאירי על החברה, הסבלנות והטעם המוסיקלי המשובח.
ערב טוב, מור

psychodoodle

New member
תתחדש

הנה משהו חדש שיצא לי לשמוע .Essra Mohawk (שם אמיתי Sandra Elayne Hurvitz )היא אמנית לא ממש שיגרתית מתחום ה Singer\songwriter האמריקאי של שנות השבעים .היא הספיקה להיות חברה ב Mothers of Invention של זאפה וגם לנגן בלהקה של ג'רי גארסיה בשנות השמונים . ה CD שיצא לשמוע מכיל 2 אלבומים שלה (השני שלה מ 1970 וה ST מ 74 ) ויצא במהדורה מוגבלת אצל Rhinohandmade של 2500 עותקים בלבד . למי שאוהב את Joni Mitchell ואת Laura Nyro ,זה מאד מומלץ (אם כי לפעמים קצת יותר מאתגר מוסיקלית ) .

Welsh

New member
חדשים על המדף

עשיתי סיבוב בטאואר, לאחר תקופה ארוכה שלא הייתי, המוכרת הנחמדה זיהתה אותי מהתקופה שהייתי שם כל יומיים-שלושה ויצאתי עם כמה דברים חדשים. גרי אקשטיין- גרי אקשטיין+לא לשידור אומן גדול שהכרתי עד כה 2 שירים שלו והיום אני יותר משמח שהעמקתי את ההכרות איתו, 2 אלבומים גדולים, מלאים בשירים קליטים וטובים שעושים נעים באוזן+ בונוסים נחמדים, אחת הקניות שאני יותר מרוצה מהן. The Best Of Buffalo Springfield - Retrospective את האוסף הכרתי עד עכשיו וירטואלית ועכשיו יש לי אותו גם פיזית, אני מקווה שזה מספיק בשביל להבין שהוא ממש-ממש טוב. אריק איינשטיין ושלום חנוך - שבלול מוזיקה ישראלית תמיד הייתה צד חלש אצלי, הקניה של האלבום המשובח הזה היא צעד בכיוון לתקן את השטות הזו שלי. יש המלצות נוספות על מנת שאוכל למלאות עוד חורים בהשכלה הדלה שלי?

LEATHER REBEL

New member
ה CD של אקשטיין זה שלושה אלבומים!

בדיסק הראשון יש את האלבום "גרי אקשטין" פלוס קטעים מהאלבום "מחזור א' תשל"ז" בדיסק השני יש את האלבום "לא לשידור" פלוס יתרת הקטעים מ"מחזור" וגם סינגלים וקטעים מהמחזמר "טרמפ למוות" ועוד ועוד. האוסף הזה הוא הרבה יותר מסתם תמורה לכסף.

Welsh

New member
הרבה-הרבה יותר מסתם תמורה לכסף../images/Emo13.gif

ראיתי בקטעים האלה סתם בונוסים נחמדים, נחמד לדעת את הרקע שלהם, תודה

LEATHER REBEL

New member
מי שקורא את החוברת המצורפת...

כבר היה יודע זאת בעצמו. לא נורא, מסתבר שאחד משנינו (לא שני) איננו היחיד שלא קורא את החוברת ואחרי כן מתפלא מדוע לא הבין. אין לקחת זאת כהעלבה אישית... כל הישראלים הם ככה (מלבד אחוזון קטנטון ואני בתוכו).

LEATHER REBEL

New member
אמרתי שאין לקחת זאת כהעלבה אישית

הקטע של "לא לקרוא את החוברת ואחר כך לא להבין היכן טעינו" קיים בכל העולם המערבי... אבל ממה שהספקתי לראות ולבקר עד כה, האחוזים בישראל הם הגבוהים ביותר. נו, אז קראת את החוברת?

Welsh

New member
לא לקחתי זאת כהעלבה

נתת לי אינפורמציה שיכול מאוד להיות שהייתה לי זמינה אך למרות זאת לא הייתי מודע לה, לא טענתי שטעית או שהקטעים הנוספים הם משהו שהם אינם. "לא לקרוא את החוברת ואחר כך לא להבין היכן טעינו"-שיהיה.

LEATHER REBEL

New member
המשפט ההוא קשור ל...

כאלה שנגיד קונים מכשיר חשמלי אבל לא קוראים את הוראות השימוש ואחרי זה מתפלאים למה זה התקלקל כה מהר ולמה בעל האחריות לא מסכים לתקן. הישראלים הם אלופי העולם בזה.

pasteran

New member
לעת'ר תרגע

ההתנשאות שלך גודשת לי את הסעיפים לא כתוב במפורש שהראשון של אקשטיין מוכל במלואו בבונסים של הדיסקים. הייתי זקוק להשוואה עם מומה בשביל להבין את זה (ואני לפחות פי שתיים חכם ממך- ואל תקח את זה כהעלבה)

LEATHER REBEL

New member
ידידי...

אז מה, קראת הודעה שמופנית למישהו אחר והחלטת להיעלב במקומו? הפכת את עצמך לטרף קל. הסעיף הולך להשתחרר? נו, עכשיו אתה מבין למה צריך להיעלב רק מהערות שנשלחות אליך אישית, ולא מאלה שנשלחות לאחרים. לפני שנה, אגב, במקום העבודה שלי, שילחתי הערה מעליבה-משהו לכיוון אחד, והוא העדיף להתעלם. אבל מה, אחד אחר ששמע את מה שאמרתי, העדיף להיעלב במקום ההוא, ניגש אלי בצעדים מאיימים וניסה להוריד לי סטירה. את אופי התגובה האכזרית שלי ותוצאותיה לגבי ההוא לא כדאי לספר כאן, כי זה פשוט... מגעיל!

Welsh

New member
ואיך זה קשור למקרה שלנו?

הרי לא קלקלתי שום דבר ולא ציפיתי מאף אחד שיתקן לי כלום, פשוט כתבתי לך שאני מודה לך על המידע שסיפקת לי וישר ציינת שאני לא בסדר שלא ידעתי את זה כבר, אז איך קשור המשפט שלך בנוגע לכך שאנשים לא קוראים את ההוראות?

למעלה