חדש(ים) על המדף
היום ביקרתי בגריפון, ראשל"צ, נפגשתי אם האירי - האיש והאגדה, וחזרתי עם האוצר הרוחני הבא:
The Chieftains - The Long Black Veil הדיסק הזה נקנה לפי בחירת אימי (שמסתבר שהיא אוהבת מוסיקה אירית לא פחות ממני). משתתפים באלבום הזה לא מעט אגדות רוק, כולל גם כאלה שהייתי די מופתע לשמוע אותם בקשר למוסיקה אירית. בין היתר משתתפים: הרולינג סטונס, שיניד אוקונור, מריאן פאיתפול, טום ג'ונס, מארק קנופלר וסטינג. אני בשלבי האזנה ראשוניים לדיסק ועדיין לא יכול לחוות עליו דעה, חוץ מזה שהוא מהנה בעיקר בקטעים האינסטרומטלים ושהקול של שיניד אוקונר הוא יפה. בנוסף, עדיין לא עשיתי "שיעורי בית" ואני צריך לקרוא את המאמר של האירי על ההרכב (ועוד כמה הרכבים נוספים, ואני מתחייב לקרוא בקרוב).
Third Ear Band - Music From Macbeth|סרגש| כמי שמחזיק בשני דיסקים של להקת האוזן השלישית ונהנה מהמוסיקה שלהם, לקחתי צ'אנס וקניתי
עדיין לא שמעתי את האלבום.
Trees - On the Shore|סרגש| לאור המלצות בפורום השכן (תרבות פסיכדלית)...
Strawbs - Busting at the Seams|סרגש|
כאן אני מכיר חלק מהשירים: Down By the Sea, Part of the Union, Lay Down (בזכות אלבומי אוספים שיש לי), כך שאני יודע שההימור בטוח
Steeleye Span - Ten Man Mop or Mr. Reservior Butler Rides Again|סרגש| עד היום לא היו לי אכזבות מאלבומים בהם גב' פריור השתתפה.
לאירי על החברה, הסבלנות והטעם המוסיקלי המשובח.
ערב טוב, מור
היום ביקרתי בגריפון, ראשל"צ, נפגשתי אם האירי - האיש והאגדה, וחזרתי עם האוצר הרוחני הבא: