חדש+חוות דעת..

barak1312

New member
חדש+חוות דעת..

היי לכולם, אני חדש כאן בפורום...:) ואני רוצה לקנות מחשב ניייד מדגם macbook air (אני מקווה שזה הדגם) ורציתי לשמוע את חוות דעתכם בקשר למחשב.. כי ממה שראיתי עליו באינטרנט הוא נראה מחשב מצוין.. אשמח לשמוע את חוות דעתם של אלה ששמעו עליו,או שיודעים עליו. ברק

barak1312

New member
ואוו,מחשב יקר..

ממ.. אז אתה יכול להמליץ לי על מחשבים טובים ,מהירים וחזקים בתקציבים של 7,000 ש"ח בערך..? חשוב שיהיה מהיר ,עם מקום,חזק וטוב...

barak1312

New member
אוקיי, אז..

ככה: 1.אני רוצה שיהיה בו דברים בסיסיים שיש במחשב :eek:ffice,משחקים ,אינטרנט .. 2.חשוב לי שיהיה אינטרנט מהיר ,שיהיה במחשב מקום ושיהיה טוב .. 3.טווח המחירים הוא עד 8,000 ש"ח.. עוד משהו?חח.. ברק:)

יאיר B

New member
אופיס ומשחקים זה עלול להיות בעיה עם מקינטוש

ולהתקין עליו חלונות זה בזבוז לדעתי. מקינטוש עובד עם מערכת הפעלה OSX של אפל - יש לה תוכנות שונות מאשר לחלונות שאתה מכיר (אני מניח). המילה משחקים מפריעה לי. למשחקים יש צורך בכרטיס מסך חזק (תלוי עד כמה אתה מדבר על משחקים שדורשים תלת ממד, החדשים שבהם ידרשו כרטיסי מסך חזקים, נניח NVIDIA 8800 יתנו יופי של ביצועים, אבל הם יקרים יחסית, כדאי גם מעבד חזק ולא פחות מ-2GB זיכרון).

barak1312

New member
...טוב ,אז..

היי, כנראה שלא הגדרתי נכון.. משחקים אני רוצה רק בגדר של משחקים באינטרנט ולא להורדה,ושיהיה את הבסיסיים (אלה שנמצאות כשפותחים התחל וכל התכניות, במשחקים..שיש בכל מחשב...) ובעיקרון כמו מחשב רגיל,בלי שום תוספות..וחשוב שיהיה חזק ומהיר עם מקום אחסון..למשל לשירים,איסיקיו מסנג'ר ,אימיול וכאלה..ושלא ייתקע אם יש כמה תוכנות פתוחות(זה מספיק לי למחשב חזק ...) יותר מובן? ברק:)

למעלה