#חדש חדש#

FreeFeeling

New member
#חדש חדש#

הציור הזה צויר בשיטה שונה מהרגיל (ניסיון לצייר על רישום שציירתי מראש..) (הרישום שציירתי בתקופה האחרונה) אני כרגע ממש לא בפוקוס וסליחה על הכתיב העוד יותר לקוי שלי..... Free

eranoz

New member
סחטיין,ללא ספק יש פה קפיצת מדרגה!!!

אתה שבזמנו הגדרת את עצמך כביישן. חושף ומשתף אותנו בהתנסות מאוד אישית וחזקה, שאתה עובר בימים אלה. "הכתב הלקוי" רק נותן משנה תוקף לרגש, שאתה מדבר עליו. ובציורים אי אפשר שלא לראות את שערת רגשות שאתה עובר. בעיני המסר המשולש הזה (תוכן, ניסוח, ציור) הוא לא פחות ממרגש. הציורים הרבה יותר נפחיים ועצמתיים בעיני. ממה שראיתי עד עכשיו אצלך. אם תצליח לשלב תובנות שקיבלת מצילומי הנוף מהזמן האחרון, זה מאוד יקדם אותך לדעתי. אני מתכוון לנוף עם תחושה אין סופית כמו במונה ליזה למשל. מאוד מרגיש לי שאתה בתחילתו של תהליך שאת פירותיו אני מקווה שתחלוק עמנו בפורום. בהצלחה או יותר נכון דרך צלחה במסע. נ.ב. תשמור על הבריאות שלך. האם אני מגזים? אני לא חושב ככה.

SC

New member
שיחקת אותה

בן
כל הכבוד, שיחקת אותה ממש הפעם. צריך קצת ליטושים אבל בגדול הצבעים הנכונים ממוקמים במקומות הנכונים והדמות עצמה חיננית. תפסת אותה בתנוחה יפה בעייניי. באיזו אכניקה השתמשת הפעם ? כל הכבוד.

איזה יופי בנצ´וק

תענוג לראות דברים שלך כמו תמיד, רק שבאמת, גם אני כמו שולי הייתי רוצה לשמוע קצת על הטכניקה השונה והחדשה. יש לי גם הערונת קטנטונת: השיער, הוא קצת בעייתי, הפנים כל כך אמיתיות והשיער נראה כאילו הוא מקשה אחת. נשיקות חמוד, אתה כישרון גדול. אפרת

FreeFeeling

New member
.Please Save Me.

אני מתחיל להפחיד גם אותי!! (ברמת הבצועה וההתקדמות) .על הציור. נעזרתי וניסיתי להבין ולחוש את נושה החדות וליצור פוקוס וטשטוש במקומות מסוימים.. (זה אחד הטיפים ששולי חלק איתנו\איתי ולימד ולכן ניסיתי לבצעה את המשימה ולחוש מה קורה) (אך מרוב התלהבות קצת הראיון יצא משליטה ,וקצת פחות ייחסתי לזה את רעיון המרכזי ,בכל זאת יצא פצצה ,?)
אולי אוד מאת האסוף אותי (ולא התעצל) והתחיל לבצעה רישומים ביתר סט וברצינות. והקפוץ אוד כמה עשרות מדרגות.... .שימו לב. ביום שישי ,שבת ,וראשון... אנוכי לא יצליח (כנראה) להגיעה לפורום.... ובהקדם האפשרי אני יאנה לתגובות.... (אם יהיו) אמן ואמן.... בברכה ובאהבה שלכם בן FreeFeeling

SC

New member
אתה חמוד ומוכשר

הפוקוסים, כמו בעדשת מצלמה ממקדים את עין הצופה לנקודה אשר רוצים להביע מאוד וגם כך יוצרים תחושת תלת מימד. ציור זה שקר יפה. אבל הציור שלך כמו השאר לוקח אותי למקומות דימיוניים לחלוטין, אני רואה שם את כל הדמויות והפרצופים, ההרים, הספינה ועוד. השקעת, יפה מאוד.

לא הבנתי למה הפחד

אתה מתקדם מאוד עם הכישרון הזה שלך, אני זוכרת עבודות שלך מתחילת ימי הפורום והשיפור מדהים, אתה כל הזמן בעליה וזה נפלא ונהדר. הציור מהמם! אנחנו נחכה לך פה גם אחרי השישי שבת
נשיקות אפרת

למעלה