חדש חדש חדש אני חדש

חדש חדש חדש אני חדש

אני ניב רוכב בחוה של יגור , התחרתי בתחרות שעשיתם עליה שרשור יש בפורום משהוא מיגור, ראיתי משהיא שקוראים לה טל , זו טל תירוש?

ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

ספר לנו עליך... כמה שנים אתה רוכב... איך היה לך בתחרות? יש לך סוס? וכו´ טל תירוש לא בפורום אני פשוט הייתי איתה בבית חולים אז בבוקר כתבנו פה משהו.

אמממממממ............

אנ ניב בין 11 רוכב 5 שנים אן לי סוס בתחרות היה סבבה ומה שלום טל? ואל תיתפלאו על הניק ועל החתימה אני בפורום אביב גפן אז צריך ניק מתאים אני מכיר מישם את נועה שסמתי לב שהיא כותבת פה חי חי

puremelody

New member
ברוך הבא!!!!

M ar y K at e

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אתה מוזמן לקרוא את ההודעה, שיש בה את חוקי הפורום ועוד. לחץ כאן לקריאה. ברוכה הבאה. התמכרות נעימה
ואני מרי קייט, ואל תקרא אחרת, מתה על סוסים וחואניטה(מצ´יקי). רוכבת ווסטרן כבר 4 שנים(וואו
)

S H I L G I

New member
ניב אני מזהה אותך!!!

זה אתה זה שהיית בקורס שהיה בחופש הגדול בחווה? זה אתה שכולם חושבים שהוא אח של נוי סיאם?

S H I L G I

New member
אני רוכבת גם בקיבוץ יגור....כנס!

אני רוכבת גם בחווה של קיבוץ יגור ("מרכז רכיבה קיבוץ יגור") אבל רק כשאתה אומר את השם של החווה תשתדל להגיד את השם קיבוץ יגור ולא חוות יגור כי יש חווה בתל אביב שקוראים לה חוות יגור.. אגב..טל היא לא טל תירוש.. לי קוראים נטע הראל אני רוכבת בכל שבוע בשלישי בשעה שש...אי קוראים לך? ביי.. נטע

למעלה