חדש חדיש ומחודש

skito

New member
היי חדרתי למס' רגעים והמסר שקיבלתי

"היי skito הנך חלק מקומץ הגולשים הנאמנים המלווים אותנו בשנים האחרונות ולכן החלטנו לחלוק עמך ועם האחרים את השקת דף הבית החדש שלנו. אנו שמחים להזמינך להיות מהראשונים שיבקרו בדף הבית החדש. במסגרת ההשקה אנחנו מזמינים אותך להגיב בפורום המיוחד שנפתח לצורך המאורע ולהזמין את החברים שלך, שגם הם יוכלו להיות חלק מהקבוצה ההולכת וגדלה של גולשי תפוז אנשים. הכניסה מהקישור הבא:" http://www.tapuz.co.il כשאני מחובר בשמי, אני רואה את העיצוב החדש. וכשאני יוצא מהמערכת אני רואה את הפורמט הישן האם כולם קיבלו זאת?

noa128

New member
חדש חדיש ומחודש

אפרופו הודעת סקיט על דף הבית החדש - הזכיר לי ויכוח שהיה לי עם מישו, שטען שקשה לי להסתגל לשינויים. לא הסכמתי בעליל, אמרתי שאין סתגלתנית טובה ממני - שצ'יק צ'וק אני משתלבת בשינוי... והנה בא דף הבית הזה - כולו עיצוב אחר, ונזכרתי בימים הראשונים של הפורום התפוז - איך קשה היה להתרגל לעיצוב הכתמתם - וחושבת שאולי הוא צודק... איך זה אצלכם? פיתום נופל שינוי, לא משהו גדול, אבל סביבה חדשה, סביבה חברתית חדשה, מקום עבודה חדש - כמה מהר אתם מסתגלים לשינוי? כמה קשה לכם ההסתגלות הזו?

skito

New member
סביבה חדשה רהיט חדש זה תמיד

תמיד עושה לי טוב. כל שינוי מרומם לי את מצב הרוח. ההסתגלות שלי מהירה, סביבה חדשה או שסביבה שעוצבה מחדש ממריצה, מחדשת, מעוררת את החושים וזה שובר שגרה(ע) בצורה הכי טובה.

lost in dreams

New member
אממ... נראה לי שאני עם נועה...

מאוד קשה לי להסתגל לשינויים... אם זה עבודה, מקומות חדשים, אנשים חדשים, סגנון חיים שונה... השינוי הכי קשה שהיה לי עד היום זה הצבא אני חושבת... למרות שכשעברתי דירה בגיל 13 גם היה לי נורא נורא קשה... ובעוד 11 חודשים ב"ה אני הולכת לעבור שינוי מבורך ביותר- השחרור! אני חושבת אבל נועה שכשהשינוי הוא לטובה אז הרבה יותר קל להסתגל אליו... שבת שלום לכולם!!!

skito

New member
פרפרית

כשאני יוצא מהמערכת אני חוזר לפורמט הישן של תפוז תפוז מבצעים את ההשקה וחילקו לחלק מהגולשים את האופציה לראות והתרשם מהפורמט החדש. ראי הודעתי הקודמת נסי להיכנס מהקישור שצרפתי כל מי שפותח קומונה מקבל את הכרטיס החדש וגם את ההודעה שקיבלתי פתחי קומונה וסגרי אותה לאחר מכן... שאלה: את רואה את הישנוי בכרטיס שלי או שמה רק אני רואה את זה?

שבת שלום ../images/Emo140.gif

גם אני קיבלתי את המסר הזה ורק כשאני נכנסת בכינוי שלי נכנסת ישירות לדף השער החדש, גם לי קשה להתרגל אליו, חושבת שהישן יפה יותר ונוח, אבל למעלה יש מי שמחליט..

kisslali

New member
אני מתה על שינויים

וכמה שיותר, יותר טוב! עצובה שעייפתי מלהחליף דירות ואפילו מצטערת שכנראה לא יצא לי לתכנן איזה מטבח בעתיד.... חושבת שככל שאדם יותר בטוח בעצמו, במשפחתו ובכלל בחיו, קל לו יותר לקבל שינויים בזרועות פתוחות, מה דעתכם? שבת שלום, ללי

אני ושינויים...לפעמים...

ישנם שינויים שאני חיה עימם בהרמוניה וישנם שינויים שקשה לי ...מורכבות שכזו... היום צעדתי ועשיתי שינוי מהותי בחיי, לעת עתה טוב לי רגוע לי נעים לי כך ש...השינוי בהחלט טוב לי.

גריפון

New member
אני? אותי תשאלו ביום רביעי...

ביום רביעי אני עובר לדירה החדשה. כאן, בדירה הישנה, השכורה, אני עוד נכנס למצבי רוח עגמומיים ומרגיש רפיון ידים בפני השינוי המתקרב - כלומר, בפני המבצע הלוגיסטי - וגם מההתרחקות הקטנה מביתי, ששמחה מצידה בכל ליבה. אבל כשאני נמצא בדירה החדשה, ומריח את הצבע הטרי ורואה איך יצאו הדלתות והקרמיקה ומסתכל על הנוף, אני מתמלא בשמחה גדולה וכל הלוגיסטיקה נראית לי כייפית ומשמחת... כל חיי עברתי דירות, ועכשו, לראשונה בחיי, ואולי גם לאחרונה, אני מטיל עוגן. כן, השינוי הזה משמח אותי מאוד. אתמול נפרדתי מבחורה שהייתי איתה בקשר חם בשבועיים האחרונים, ואני עצוב מזה. אבל בסך הכל, שינויים - וולקאם! בשנה האחרונה חוללתי רעידת אדמה ממשית בחיי, ואני נהנה מגל ההדף שעדיין מתפשט ומחולל כל מיני מיני-שינויים. ואני אוהב את זה ונרגש מזה מאוד.

שינויים זה רק לטובה

לי אין בעיה עם שינויים. דירה חדשה - זה כיף. עיצוב תפוזי חדש - ריענון. תנו לי קצת זמן ואני גם אגיד שגבר חדש זה תענוג....

למעלה