חדש, ושאלה

חדש, ושאלה

שלום רב מהיכן אפשר לקנות מחר במוצ"ש את פלייט סימולטור X דלוקס אודישן? אני מדבר על חנות. אגב, יש כאן חברים בVATSIM? תודה ושבת שלום.

אהלן

מה בוער לשבת? למה לא ביום ראשון? לגבי VATSIM, אני חבר בשתי הרשתות (VATSIM ו-IVAO), ולפי המצברוח והפיקוח הזמין בוחר באיזו לטוס.

ezman2

New member
פשוט מאוד

יום שבת יש זמן לטוס אם היית רוצה להמריא יום שבת והיו אומרים לך חכה ליום ראשון היית מחכה?
אפשר להשיג את ה DELUX לדעתי באופיס דיפו ובבאג - לא סגור לגבי השני. כן יש חברים בווטסים אתה מוזמן לשאול מה בראש שלך

הייתי טייס פעיל בVATSIM

לפני כ-4 וחצי שנים בערך, שרק פתחו אותו אחרי סגירת SATCO. האם הרשת שם תומכת ב-X? עדיין יש SB? (הרבה נעלמים

S o l l y

New member
יש תמיכה בX

ויש גם SB ויש גם FSINN שהיא לדעתי הרבה יותר טובה...

ezman2

New member
תיקון קטן

נכון לעכשיו רק FSINN תומכת טיפה יותר מורכבת אבל בהחלט כמו שסולי אמר יותר טובה. ברוך השב.

טוב...

אז אחרי קבלת הרבה פניות, תודה עליהם, נשארתי קצת מבולבל... יש תמיכה ב-X? הFSINN היא כמו ה-SB? מה יש במקום ROGER WILCOW?

ezman2

New member
בגדול..

אופן התפעול של FSINN מבחינת ממשק שונה קצת מ SB3 אבל (אחד גדול) באף אחת מהן אין צורך יותר בתוכנת רוג'ר וילקו או טים ספיק התוכנות האלה כבר עברו מהעולם לפחות בווטסים, גם FSINN וגם SB3 כולן כוללות תוכנת קול מובנית, בשתיהן אין צורך לשנות תדרים דרך התוכנה (וגם אי אפשר לדעתי) הכל דרך פאנל התקשורת במטוסים.

למעלה