חדש ושאלה

StarbuckCAG

New member
חדש ושאלה

היי כולם. קוראים לי נאור, ואני מכור למשחקי קופסה (כולם: אוהבים אותך נאור...
). יש לי אופף צנוע של BSG, A Game of Thrones (המהדורה השניה), WOW: the Board Game, battlelore, Cosmic Encounter, Marvel Heroclix ומנצ'קין.

ועכשיו שאלה, עכשיו עשיתי רכש חדש (פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל) מהאתר coolstuffinc. בשבוע שעבר. שלחתי את זה ישירות מהשירות באתר שלהם דרך FedEx International Mail Service (אבל במקור בחרתי את USPS) עבר שבוע ואני ממש מחכה לזה כבר. מתי ההערכה שלכם שזה יגיע? מהניסיון שלכם איתם. אני רואה שאתם מדברים עליהם לא מעט...

דבר שני, מה דעתכם על הרכש החדש (כשיגיע המשלוח...):

Apples to Apples Party Box
Battlestar Galactica: Exodus Expansion
Olympos + Oikoumene Expansion
Urban Sprawl

מקווה לחדשות טובות, נאור =]

C r o n o

New member
אין לי כל מושג בקשר לשאלות שלך!

רק רציתי להגיד ברוך הבא ותתחדש

regex

New member
ברוך הבא

כמה נושאים

- ברוך הבא! יש לך סט משחקים יפה.
- אם אהבת את BSG תאהב גם את אקסודוס אם כי לפעמים מגיעים לאורך משחק מייאש (נ.ב. משחקי FFG יותר משתלם לקנות מ BOOKDEPOSITORY)
- Urban Sprawl הוא יותר שנוי במחלוקת - אבל אני מאד אוהב את Dominant Species מאותו מעצב
- FEDEX מגיע די מהר - ויש לך TRACKING NUMBER שאתה יכול לבדוק באתר שלהם - יש להם תמיד הערכה
- אני מצטער לבשר לך שכנראה יהיו לך הוצאות נוספות בעת חרור החבילה מהמכס. ממני UPS ביקשו 300 שח (!!) ואני יודע שיש להם תעריפים דומים.

תהנה

StarbuckCAG

New member
תודה ו...

אין לי TRACKING NUMBER. הם אמרו לי שזה לא אפשרי במשלוח שלי. הבנתי שזה דרך הדואר הרגיל משהו...

וחשוב: מתי דרשו ממך עוד 300 שקל ולמה?? לפני העלייה בדרישה למיסים? אני הבנתי שדורשים רק מע"מ שזה בסביבות ה150 ש"ח עם הזמנה שעלתה 234 דולר (כולל משלוח) וזה גם לא תמיד.

לפי CSI הם שלחו את זה "Your package was shipped USPS International via FedEx International Mail Service"...

האמת שקיבלתי מלא המלצות על Urban Sprawl, ולא שמעתי על Dominant Species. מה הסיפור שלו?

regex

New member
בבקשה ו...

המממ... מוזר - לא שמעתי על USPS דרך FEDEX!
הבקשה ל 300 שח באה בזמן קבלת החבילה. FEDEX משחררים את החבילה מהמכס לפי ראות עינהם - משלמים את המכס והמע"מ אבל גם מחייבים אותך על דמי איחסון ועמילות מכס - לך תבין למה כששולחים לך חבילה אתה צריך לשלם על האיחסון שלה.
עכשיו אם בגלל איזושהי סיבה הם החליטו ששווי החבילה שלך מליון דולר והיא מכילה קוויאר קפוא שהמכס עליו 350% הם פשוט ישלמו את הכל ויגישו לך את החשבון ואין לך שום דרך לשנות כלום כי המכס קיבל את הכסף ואין דרך לשנות את זה.

במקרה שלי קניתי משחקים ב 49$ כולל משלוח אבל החמורים כתבו את המחיר לפני הנחה על הקופסה 99$ - מה שהקפיץ את כל העמלות והמע"מ - אחרי זה לך תתלונן ללמפה.

אני מאד מקווה שהמשלוח שלך מגיע בדואר רגיל - חוסר ה TN די מעודד בהקשר הזה (לא נראה לי שיש משלוח ללא TN ב FEDEX)

לגבי DOMINANT SPECIES קצת קשה לתאר אותו - יש ריוויו טוב של TOM VASSEL שמסביר אותו.

גדי

StarbuckCAG

New member
כן אבל...

אוקיי, אבל פדקס הם חברה חיצונית לא? אם זה דרך UPUS אז זה סבבה. לא? עכשיו עם העליה של רף הדרישה למיסים ל1200 ש"ח אני מגובה רק למע"מ בעיקרון לא?

אני מאוד מקווה.
תודה רבה על ההמלצה, אני אבדוק אותו =]

למעלה