חדש וצעיר

finduilas

New member
גם לי יש את אותה בעיה

סיימתי מדעי המחשב בהצטיינות בת"א לפני כחודש, ושלחתי מלא קורות חיים ופשוט אין תגובות. ולי עוד יש נסיון קודם בעבודה (בניית אתרים).

finduilas

New member
זהו, שיש

יש לי נסיון בבנית אפליקציות web ב PHP ו ASP. העניין הוא שאני רוצה לעבור לפיתוח "אמיתי", בשפות יותר low level ושמתעסק בדברים שיותר מעניינים אותי כמו מערכות הפעלה ורשתות. מסתבר שכדי לעבור בין התחומים צריך איזשהו קסם.

DadleFish

New member
חד משמעית,

הטכניון הוא המקום הטוב ביותר ללימודי הנדסת תוכנה ומדעי המחשב (הנדסת תוכנה עדיף משמעותית אגב), הן מבחינה אקדמית והן מבחינת היכולת שלך למצוא עבודה אח"כ. אם זה שווה את זה? קשה לי להעריך את מצב השוק עוד 3 שנים אבל נראה לי שכשתצא הדרישה תהיה גבוהה.

ahab

New member
שאלה קטנה..

אפשר לשאול למה אתה חושב שהנדסת תוכנה עדיף משמעותית מתואר כללי במדמ"ח?

DadleFish

New member
ולו בגלל

נפח הלימודים הגדול יותר. 33% יותר קורסים. תקן אותי אם אני טועה.

ahab

New member
לא מדויק

קיים מסלול כללי 4-שנתי, גם ל-BSc, שדורש את אותו מספר נקודות (עד כדי נקודה או שתיים) כמו הנדסת תוכנה. היתרון במסלול הכללי, לדעתי, הוא שהוא הרבה יותר גמיש. אתה עדיין יכול לקחת בדיוק את אותם הקורסים כמו בהנדסת תוכנה, אבל אתה לא חייב.

vinney

Well-known member
אתה גונב לי חתימה!

נפח הקורסים לא אומר כלום. אני עובד משרה מלאה מתחילת הלימודים שלי, ומשום מה הצלחתי להגיע לתפקידים שלא כל בוגר מתקבל אליהם, עוד לפני שסיימתי את הBA, ואני לא כזה גאון, חס וחלילה. דישדשנו בזה הרבה, ההבדל בין BA לBSC הוא שולי לחלוטין, לצורך העניין.

למעלה