חדש ומתעניין

uriavni1

New member
חדש ומתעניין

אני מעוניין להתקין צלחת לווין והייתי רוצה לקבל מענה לשאלות הבאות: 1. חשוב לי לקלוט ערוץ 1,2,10 METV FR2 TV5. (33,23 יתרון) 2. אני רוצה שתי נקודות צפיה שונות בבית. 3. מה גודל הצלחת? האם LBN (?) כפול נותן תמורה טובה? 4. יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים? והאם חשוב לבחור מיצרנים ספציפיים? 5. סדר גודל של עלות + התקנה? 6. מי המתקינים המומלצים באיזור הצפון? (יצרתי קשר עם אחד שלא אציין את שמו כדי שלא תחשבו שזוהי פרסומת חינם) תודה מראש אורי

דר שלמה

New member
צלחת אחת המשמשת את עמוס+ניילסאט

תאפשר קליטת 2,10,METV,TV5, ועוד יותר ממאה ערוצים חלקם באנגלית, ומומלצים. צלחת נוספת להוטבירד תאפשר (בנתיים) קליטת 33, בנוסף לכ 200-300 ערוצים, חלקם משדרים גם באנגלית. ערוץ אחד הישראלי בעייתי, בגלל שכרגע משודר באנלוגי. כלומר אתה צריך גם ממיר נוסף. הפתרון שלי הוא קליטת דרך האנטנה. אין בעיות עם עיינית כפולה. שלושת הלווינים משדרים בעוצמה חזקה, כך שכל צלחת+עיינית תעשה את העבודה לגבי התקנה- תבחר מתקין שגם תוכל לדבר איתו אחרי ההתקנה שיהיה לך בהצלחה!

uriavni1

New member
תודה על התגובה והמידע

איך אני יכול לדעת אם מתקין יחזור אלי? אני לא מכיר אף אחד מהם. מה סדר הגודל של המחיר המומלץ? אורי

דר שלמה

New member
תבקש המלצות, ואל תהסס לתחקר אותם

בכל זאת מדובר בהוצאה לא זניחה... התקנת צלחת אחת+אביזרים+שני ממירים בסביבות 2000-1600 ש"ח אם תעזור אומץ ותתקין לבד תוכל לחסוך בערך חצי מחיר

למעלה