חדש ויש לי שאלות

chopo

New member
חדש ויש לי שאלות

הייתי רואה בערוץ 2 את הסדרה שעוד הייתי בתיכון ומאז התגייסתי ( והשתחררתי ) וגם הסדרה הפכה לפחות טובה ( מאז שמאלדר הלך והביאו את דוגט). אבל עם AXN חזרתי מדי פעם לצפות בכיף ונזכרתי כמה היא טובה. עכשיו לשאלות: 1)אז מה הסיפור של האיש המעשן וחבריו? הם מגינים על האנושות נגד החייזרים? מה הם מנסים לעשות ליצור תרופה נגד הסרטן השחור? האם הם באמת עוזרים לאנושות או לעצמם? 2) למה הם לא הורגים את מאלדר אם הוא מפריע כל כך? למה הם תמיד נותנים לו להתקרב? 3)מה קרה באמת לאחותו של פוקס? 4)סקאלי נחטפה ע"י חייזרים או ע"י היפאנים? תודה לעונים מראש

Gilliana

New member
שאלות לא פשוטות

ואני חושבת שלחלקן אפילו לכריס קארטר אין בדיוק תשובה...
בכל אופן - כמה אנקדוטות שאולי תעזורנה לך להבין קצת יותר (לפחות את מה שניתן להבין): 1. מאלדר הוא בנו של האיש המעשן 2. המעשן (סי.ג'י.בי. ספנדר) עוזר קודם כל לעצמו ודואג אך ורק לאינטרסים שלו. באשר לאינטרסים של השאר (הקונסורציום הידוע לשמצה) - הרעיון הוא סיוע לחייזרים בתכנון וביצוע הפלישה העתידה להתרחש אי שם בשנת 2012 מתוך מחשבה שיצליחו לכל הפחות להציל את עצמם או לקבל תפקיד מרכזי בשלטון העתיד של החייזרים. 3. אחותו של מאלדר נחטפה כחלק מעסקת השתקה נגד ביל מאלדר, היא מתה בשנת 1987. 4. לגבי החטיפה של סקאלי - עובדה היא כי נעשו בה ניסויים גנטיים, כולל ילדה בת כלאיים חצי אנושית וחצי חייזרית (אמילי) שנוצרה כתוצאה משימוש בביציות שנלקחו מסקאלי. לא ברור מי עומד ישירות מאחורי החטיפה אם כי נראה שמדובר בעסקה משולבת בין הממשלה לחייזרים. את כל השאר צריך לראות כדי להבין יותר לעומק וגם לאחר מכן - לא לכל השאלות יש תשובות ברורות. אכן תיקים באפילה...

chopo

New member
הקטע זה שראיתי אבל שחכתי

הזכרון שלי מעורפל. למה לא הורגים את מאלדר אם הוא מסכן את החבר'ה של המעשן? ולא זכור לי אמילי? אני זוכר שסקאלי ילדה אבל לא זכור לי בת כלאיים... האם מאלדר באמת בנו של המעשן ? כי הוא גם סיפר את זה לספנדר....מה הקטע שלו?

Gilliana

New member
כנראה שפספסת חלק

סקאלי ילדה בעונה התשיעית, בלי שום קשר לאמילי. את אמילי היא לא ילדה. בעונה החמישית מאלדר וסקאלי מגלים ילדה בשם אמילי שעם הזמן מסתבר כי היא בתה הביולוגית של סקאלי וכי היא נוצרה מביציות שנגנבו ממנה במהלך חטיפתה. מאלדר הוא אכן בנו של המעשן ואחיו למחצה של הסוכן ספנדר (שמו של המעשן הוא גם ספנדר). כל העניין הוא שהמעשן, בסיכומו של עניין, מגן על מאלדר.

asafasa

New member
מה?

מאיפה לך כל המידע המסווג הזה??? באיזה עונה זה היה?

Gilliana

New member
ממחשבי הביורו... ../images/Emo8.gif

ודרך אגב, זה בכלל לא מידע מסווג - אפילו לא מידע מוגבל. תוכל לקרוא את הכל באתר המצורף.

Ice Age

New member
קצת הרחבות

1)אז מה הסיפור של האיש המעשן וחבריו? הם מגינים על האנושות נגד החייזרים? מה הם מנסים לעשות ליצור תרופה נגד הסרטן השחור? האם הם באמת עוזרים לאנושות או לעצמם? כמו שgilliana אמרה, הם רצו ליצור חיסון, אבל באיזשהו שלב כנראה שהם התחילו לדאוג רק לעצמם ואפילו לשתף פעולה עם החייזרים לצורך זה. 2) למה הם לא הורגים את מאלדר אם הוא מפריע כל כך? למה הם תמיד נותנים לו להתקרב? הרבה פעמים במהלך הסדרה הם אמרו שהם לא הורגים אותו כדי לא להפוך את זה למסע צלב, כי זה יביא להם פרסום שלילי וכולם יתחילו לדעת על זה. ככה הם עוד מצליחים להשתיק את העניין בשקט. 3)מה קרה באמת לאחותו של פוקס? זה גם לא ממש ברור. בםרק סגירה מתברר שאכן כל הקטע של החטיפות קרה, אבל באיזה שהו שלב היא נלקחה על ידי ה"נכנסים", או "The Walk-Ins", שזה ישויות שלוקחות ילדים לפני שקורים להם דברים נוראיים. כך שהיא בעצם עם אותם "נכנסים" ולא בדיוק מתה. 4)סקאלי נחטפה ע"י חייזרים או ע"י היפאנים? אני לא לגמרי סגור על הנקודה הזו, אבל נדמה לי שהיא נחטפה על ידי חייזרים. בגלל שיתוף הפעולה עם בני האדם, היא נותחה על ידי היפניים. אבל אני חושב שגם כריס קרטר לא סגור על זה בדיוק. והאמת, זה גם לא ממש חשוב.

כשחושבים על זה

התירוץ בנוגע למאלדר הוא די קלוש כי בגדול אם חושבים על זה מי בכלל היה מסתכל לכיוון הרצח של מאלדר הרי כמה וכמה פעמים בסדרה הזכירו או רמזו לכך שהם יכולים לרצוח אדם מבלי שזה יראה רצח הם יכלו להוריד מטוס בזמן שמאלדר וסקאלי עליו ועוד מיליון דברים אבל אז כמובן לא הייתה לנו סדרה

Ice Age

New member
מה שנכון נכון

אבל לי קצת נשבר מהפרקים המיתולוגיים כשהם נהיו יותר מדי מתוסבכים, בעקבות הזיגזגים במהלך העונות. אז זה לא ממש מפריע לי.

אני חושבת שחלק מהתיסבוך

נבע מזה שאפילו כריס קרטר כבר איבד את עצמו בין כל הקונספירציות ואפילו אחרי ההסבר המפורט בפרק האמת עדיין יש חורים בסיפור אבל כמו שאמרת אפשר שלא לאהוב אותם?

Ice Age

New member
לא הבנתי כלום

אני לא אמרתי משהו ואת הסכמת איתי על מה שלא אמרתי?

Gilliana

New member
עכשיו אתם באמת נשמעים כמו...

טרנסקריפט של שיחה בין מאלדר לסקאלי...

אכן שיחה הזויה והנה הסבר

אתה אמרת שלך זה לא מפריע כל התיסבוכים וכו' אז הסכמתי איתך שזה לא מפריע והוספתי שאלה "אפשר שלא לאהוב אותם"? הכל הובהר עכשיו בין ההזיות של כולנו?

למעלה