חדש! הכונו הכונו..

coolit

New member
חדש! הכונו הכונו..

קודם כל- מה הדוא"ל שצריך לשלוח את ´חידון הארי פוטר הגדול´ של דור ועוד כמה? ושנית- העיקר- החידון שלי! *תשואות* בפעם השלישית.. וגם דיסני- אבל זה בהודעה הבאה.. אז פה אני אסגור את ההודעה- ברית
וכעת:... 1. מה אספודל ולענה יוצרים? 2. כמה אנשים הוקפאו (בספר השני)? 3. איך קוראים לאמא של דראקו מאלפוי? 4. איך קראו לחברו הטוב ביותר של דאדלי? 5. למי היתה גלידריה? 6. מי כתב את ``קללות וקללות נגד``? 7. בספר הרביעי, מה התעקש אדון וויזלי למזוג לתוך התה שהכינה הרמיוני לגברת וויזלי? 8. אילו ארבע מילים אמר דבמבלדור בפתיחת הסעודה בספר הראשון? 9. בכמה אוניות זהב זכתה משפחת וויזלי בספר השלישי? 10. מהו הלחש לקללת הרגליים הנעולות? 11. מה עושה הלחש ``פטריפיקוס טוטאלוס``? 12. באיזה צבע היתה המכונית של אדון וויזלי? 13. בקטטה שפרצה ב``כרך ודף בע``מ``, מה קרה לאדון מאלפוי? 14. מהו הלחש שבעזרתו הצליח אדון דיגורי, בספר הרביעי, לגלות מה הקסם האחרון שביצע שרביטו של הארי? 15. כמה כתבות הארי מצא שכתבה ריטה סקיטר? 16. מהו שמה הפרטי של מדאם מקסים? 17. איך קראו לאימו של האגריד? 18. איך קראו למלון שהדוד ורנון לקח אליו את משפחתו בספר הראשון? 19. באיזה צבע היתה הדיו שאיתה כתבו את כתובתו של הארי על המעטפה בספר הראשון, כשהאגריד שלח לו את המכתב להוגוורטס? 20. באיזה צבע היה ה`חשף`, שבעזרתו ניסתה הרמיוני לגלות האם כתוב משהו ביומן של רידל? יש לי עוד, אבל בינתיים זה מספיק. דרך אגב, את כל הדברים האלה אני יודעת גם בלי להסתכל בספרים. ועכשיו, ראשי תיבות: אלה שמות של אנשים. ואפילו שיש שבעה פ``פ, זו לא טעות. אז ככה: צ``צ פ``פ פ``פ פ``פ פ``פ פ``פ פ``פ פ``פ ו``ו מ``מ ג``ג ג``ג ס``ס ס``ס ה``ה ר``ר ב``ב ד``ד ד``ד ק``ק אווווווווווווווף!!!! אני בטוחה שהיו לי עשרים ואחד! אז אם מישהו מוצא שלושה ג``ג, כי נראה לי שזה מה שחסר, אז שיוסיף את זה..

coolit

New member
ודיסני:

נ.ב. להודעה הקודמת- זה שכתבתי שאני יודעת את הכל בלי להסתכל בספרים זה לא בגלל שאני משתחצנת, אלא שכולכם צריכים לדעת.. טוב, והרקי החידון: 1. כמה דקות נמשך מולאן (הא!! עבדתי עליכם.. ^_________^)? 2. מה שמות הגמדים של שלגיה? 3. איך רצתה אמו של דמבו לקרוא לו? 4. באילו ספרים יהיה מלא העולם של עליסה בארץ הפלאות? 5. איך קוראים לקוף של מלך האריות? 6. מהם שמות הצבואים מהסרט הנ"ל? 7. לאיזה מכשיר התפרק הקפיץ לנווד בתחילת אלדין? 8. באיזה סרט יש תרנגולת ששמה קנוקי? 9. באיזה סרט מוזכרים ´חפתי הכפתורים המוזהבים´? 10.במאה ואחד כלבים וגנבים המצויר, למה נתן ´האיש´ ל´אישה´ את הממחטה שלו? 11.בהנצ´באק אוף נוטרדם, איך קראו להוריו של ´המפלצת´? ואם זה לא מוזכר, אז איך קראו לפסלים? עכשיו בדיוק אני שומעת גם את ´גלגל החיים´ בוינמפ.. 12.למי חסר הזנב בוויני פו? *כולם: דהההההההההההההההההההההההההה...* 13.מי וורוד וקטן *חחחחחחחחחחח..* 14.מי אוהב דבש? *הבנו ת´קטע* *חוזרת לשפיות* (??) 15.כמה אחיינים לדונלד דאק? *נו, באמת..!!* 15. באיזה צבע לבוש דונלד דאק? (רובו) *שיעול* *דניאל* *שיעול* 16.מי רצה ´לנקום באינדיאנים, כן ב-אינדיאנים´? 17.למה הדוב בפיטר פן התבלבל כשראה את מייקל? אהה לכם!! ברית

LuNaTiC

New member
ברית..........................

שימי את החידון בפורום דיסני, מן הסתם.. ואז אני אענה... אבל עשית לי המון (יותר מדי) פלאשבאקים לפיטר פן... "ג´ון! ג´ון! אינדיאנים!" בכל אופן.. אתמול בלילה ציירתי את אריאל המושלמת שלי... והיא אפילו יצאה יפה... "אוה אריק, האין היא מקסימה?"

coolit

New member
אני שמה, ענבל..

העניין הוא ששם כל אחד ידע מיד, ופה.. נו.. אפילו שזה רק ממחשבה קלה תוך דקה, החידון הזה, ככה שזה לא קשה כל כך.. אבל נו.. אני שמה.. ברית

היי היי מותק.. ../images/Emo13.gif

ומדוע לא לפרסם חידון נכבד זה בפורום "סרטים מצויירים ודיסני"?
שיעול
שלי
שיעול

LuNaTiC

New member
חחחחחחח האם זה אומר ש...

את מסתכלת בפורום הזה?? *גאווה מציפה את ליבי* *הפואטיקה משתלטת* אוקיי זה כבר מוזררר... בכל אופן.. דיסני & דראקו רולזים!!!

Time & Death

New member
ענבל, אי אפשר להגיד

רולזים... זה לא קיים בשפה האנגלית... איו לא רגע, זה מה שצוקרמן אמרה שמייג´ן עושה, ואני לא רוצה להיות כזאת... אפשר להגיד מה שבא לך...

Meijen Shaggy

New member
ככה עינת מרכלת עליי?!.... ../images/Emo15.gif

אניוויי, אני לא מעיר על דברים כאלה.. כאילו, ברור שענבל יודעת שאין כזה דבר רולז בצורת הרבים בעברית -- רולזים.. אני מעיר רק אם מישהו עושה טעו תבלי לדעת שהוא עושה טעות.. Meijen Shaggy

einzuc

New member
מייג´ן!!! ../images/Emo80.gif

אני לא אמרתי את זה עליך!!! אוף לי תפסיקי להכניס מילים לפה שלי!!! *סוקלת את לי* מייג´ן אל תתיחס...
עינת

Meijen Shaggy

New member
בוחן את עצמי בשנית: ../images/Emo15.gif

1. שיקוי שינה חזק כל כך הידוע גם בשם "שיקוי המוות החי". 2. קולין קריווי, ג´סטין פינץ´ פלצ´לי והרמיוני -- סך הכל שלושה. אם תוסיפי את ניק כמעט בלי ראש (שהוא למעשה רוח) -- אז ארבעה. ואם את גברת נוריס (שהיא למעשה חתולה) -- אז חמישה. 3. נרקיסה מאלפוי. 4. פירס פולקיס. 5. לפלוריאן פורטסקיו. 6. פרופסור וינדיקטוס ורידיאן. 7. אין לי שמץץץ.. מה זו השאלה הזו? 8. פטפוט, שפיץ, קוקו ו.. אה.. בלבוש? 9. 700, נראה לי. 10. לוקומוטור מורטיס. 11. נעילת גוף מלאה. 12. טורקיז. שאלה קלה למי שיש את הספר השני בגרסה הבריטית.. 13. נראה לי שלוציוס יצא מהקטטה עם שפה שסועה. 14. פריור אינקאנטאטו. 15. אררר.. יש את הכתבה בתחילת הספר, הכתבה על האגריד, הכתבה על שקילת השרביטים, שברון הלב הסודי של הארי פוטר -- הגעתי ל-4. יש עוד? 16. אולימפה. 17. בת-הענקים פרידוולפה. 18. מלון ריילוויו בעיר קוקוורת´. 19. ירוק איזמרגד. 20. אדום. והנה כל הדאבלים (דמויות שהשם הפרטי ושם המשפחה שלהם מתחילים באותה אות) שאני מצליח להיזכר בהם: דאדלי דרסלי (בן דודו של הארי) סוורוס סנייפ (המורה לשיקויים) מינרווה מקגונגל (המורה לשינויי-צורה) גודריק גריפינדור (ממייסדי הוגוורטס) הלגה הפלפאף (ממיסדיי הוגורטס) סלזאר סלית´רין (ממייסדי הוגוורטס) רוונה רייבנקלו (ממייסדי הוגוורטס) צ´ו צ´אנג (תלמידה ברייבנקלו) פירס פולקיס (חברו של דאדלי) פיטר פטיגרו (משרתו של וולדמורט) פרוואטי פאטיל (תלמידה בגריפינדור) פאדמה פאטיל (תלמידה ברייבנקלו) וינדיקטוס ורידיאן (כתב את "קללות וקללות נגד") מורג מקדוגל (תלמידה ב...) גרגורי גויל (תלמיד בסלית´רין) פנסי פארקינסון (תלמידה בסלית´רין) גלאדיס גאדג´ן (מעריצה של לוקהרט) פורטסקיו פלוריאן (בעל גלידריה בסמטת דיאגון) ווילהלם וויגוורת´י (כתב את "חיי הבית והמנהגים החברתיים של מוגלגים בבריטניה") בתחולדה בגשוט (כתבה את "תולדות הכישוף") מרטין מיגס ("המוגל המטורף". דמות קומיקס) פרנל פלאמל (אישתו של ניקולאס פלאמל) דדאלוס דיגל (קוסם ממחוז קנט) מוטלים בספק: פרופסור פליטיק (המורה ללחשים) פיליוס פליטיק (כנ"ל. בקלפי המשחק רשום על הקלף של פליטיק "פיליוס". אבל ביתניים זה בערבון מוגבל) מדאם מקסים (מנהל אקדמיית בובאטון לאמנויות הקסם) מירטל המייללת (רוח רפאים יללנית) וויליאם וויזלי (הכוונה לביל וויזלי. אבל עדיין, אנחנו לא יודעים ששמו המלא של ביל הוא וויליאם) אלפריק האקסטטי (גובלין מהפכן) מדאם מארש (נוסעת באוטונוס הלילה) Meijen Shaggy

תתביש לך מייג´ן!

שכחת שגם פנולופה קלירווטר הוקפאה ושאדון וויזלי מזג וויסקי אש לתה של גברת וויזלי! ידע בסיסי!

coolit

New member
מיי גאד.. *נצרדת* איציק!

מישהו משהו- שלחתי לך אימייל.. ואני בטוחה שכולו מלא איקסים כאלה.. אם כי זו ההודעה היחידה בימים האחרונים שנשלחה לי! ואני יודעת למה.. הוא תמיד שואל אותי אם אני בטוחה שאני לא רוצה לשים ´סובג´קט´. טוב, אז הפעם קראתי לשם שינוי מה שהוא כתב, אבל זה כבר היה מאוחר מדי.. הפך את הכל לאיקסים.. אז דע לך- שכל רועה ורועה.. לא, לא! דע לך שאם אתה לא מקבל את זה..
ככה תיראה.. זה האימייל הכי יפה ששלחתי בחיים שלי! כאלה תמונות מתוקות.. אז תזהר, חברי הוותיק.. ברית
ענבל- חסר לך שאת מוחקת את ההודעה האוף-צ´אטית הזאת!!

#מישמש#

New member
עוד לא קיבלתי את המייל אבל-

קיבלת את הסיסמה שלך
שינית אותה שוב
ו...אהההה...מה אמור בדיוק להיות בתמונות

coolit

New member
גאאאאאאאד!! זה היה המייל הכי יפה

ששלחתי, כנ"ל.. אוף.. *בקול של שירה מ´לתפוס את השמיים´ שמתעצבנת* המייל הראשון שלך היה "נכון שאני חמוד?.." ורק בשני אמרת שהסיסמה היא אחת שתיים שלוש ארבע.. אבל לא שיניתי אותה..
אה, תמונה אחת היא קומיקס של ´לגונה´, ממש ממי, והשאר תמונות חמודות של חתולים בתנוחות מוזרות, ואנשים שדומים לכלבים.. ברית

למעלה