חדש דנדש ...

G0ldm0nd

New member
חדש דנדש ...

טוב אני חדש פה, ואני לא ממש עומד על טיב ה"פורום" הזה ולמה הוא נועד. הרקע שלי בתחום הנטייה המינית שלי הוא דיי רחב מבחינה כללית אבל מצומצם במחינה דתית. אני אסביר קצת יותר ברור, אני דתי לאומי, גר במושב דתי בצפון ועם זאת נמשך כמו כולם פה לגברים, את דרכי בדרך הזו התחלתי לא מכבר אך בעיקר עם האוכלוסייה החילונית למעשה חוץ מכמה חברים במושב (שכבר התחתנו ... :)) הקשר של הנטייה המינית שלי ושל הדת הוא מקרי בהחלט. טוב האמת שממש מסקרן אותי לדעת איזה אופי של דתיים יש פה? ומה המטרה של כל הפורום ? ואיפה ניתן לפגוש או לדבר בצורה יותר רציפה (דוגמת צ'ט הוא משהו בסגנון)? ויש עו שאלות אבל נשמור לאח"כ שבוע טוב לכם...

האמת, גם אני הייתי מעוניין יותר

לדעת על אופי של דתיים גאים, בייחוד אם יש מקרים שלא רק ממשים את הנטייה המינית שלהם אלא גם יוצאים מהארון. יש פה כאלה שיצאו מהארון למרות שהם דתיים??

יודיX3

New member
אני יצאתי מהארון אבל גם הורדתי

ת'כיפה. אמנם כבר לא "דתי" במובן של שומר מצוות אבל עדיין נמצא בהוויה "דתית" וצריך להתמודד עם כל הקשור לכך :הורים, משפחה ,בית ,חברים ,ועבר. תמיד אהיה דתל"ש.. לעולם לא חילוני.

BabyBoy1

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

בעיקרון המטרה של הפורום היא לתמוך בהומואים דתיים...ותת להם ממקום שיוכלו לדבר אחד עם השני. ומידי פעם אנחנו מארגנים פה צ'אט, אבל באמת ממזמן לא היה אחד..

למעלה