חדש דנדש וסקרן...

curiouser

New member
חדש דנדש וסקרן...

אהלן כולם, כבר כמה זמן אני מתבונן בפורום ומגלה אנשים נחמדים להפליא. כל מיני תגובות עוזרות לי להבין קצת על עולם שאני לא מכיר וקצת מפוחד ממנו, אבל אני לומד שזה עולם שלם שנע מקיצוניות אחת לשנייה עם המון איזורים אפורים. ובכל זאת מה לא עושים למען אהבה
חדשה/ישנה ככל שתהיה. השאלה הראשונה שלי היא דווקא קצת על מושגים והשפה (שימו לב, אולי עוד משהו להוסיף למילון): מה זה סקס וונילי ומורחב??? ואם כבר, אז עוד אחת: עד כמה הבן/בת זוג אשר לא באים מן העולם של הBDSM נעשים מעורבים בדבר? כמה מקום להידברות יש אם בכלל? האם זה חד משמעי? כן או לך הביתה? בכל מקרה, תענוג לקרוא מה שאתם רושמים... ופומלית, ברשותך... אני יודע שאני חדש אבל אני בכל זאת יענה על השאלון, סתם כי זה מבורך וכיף. תודה לכולם

בורכבא איש, קפה?

קולכבוד על הרוח הספורטיבית, נהדר שענית על השאלון, אז יש לנו קפה, יש תה ואפילו שוקו, מה תעדיף? יש עוגיות שוקולד וגם וופלים, הנה גם שי צנוע בקשר לשאלות שלך - סקס וונילי הוא פשוט סקס "רגיל" מורחב? אני לא מכירה את הביטוי.. אולי מישהו אחר יסביר. ובקשר לשאלה השניה - זה תלוי באיכות הקשר ובפתיחות בן הזוג. יש בני זוג המתחלחלים למשמע הרעיון ומתנהגים כחרשים כאילו לא שמעו ולא ראו דבר ומבחינתם לא יהיה כדבר הזה (ממש כמו שהיה לי בבית) יש אחרים שיעשו מאמץ וינסו לשתף פעולה עד כמה שאפשר, ויש כאלו שיפתיעו ויכנסו לתוך העולם הזה בצורה טבעית בלי שבכלל היו מודעים לפנטזיה להיות כך. בקיצור, הכל תלוי באדם ובפתיחות שלו.

Z o d i a c

New member
ברוך הבא אהוב יקר ../images/Emo24.gif

פורום, נא להכיר, זה הפודינג
של זודיאק
שמח לראות אותך כאן
קסאנדו!! אני שמעתי את זה!!

curiouser

New member
that's me!

פודינג הייתי ופודינג אני נשאר. וכיאה לפודינג - רך ומתוק מתמיד.
אז זודיאק המקסים והיפיוף הוא בעלי החדש, או יותר נכון היה ונשאר בעלי. רק שלא יזיק לו להתקשר מידי פעם (נדנוד פולני, מצטער, זה יוצא לפעמים לבד) ועכשיו הוא גם הוציא אותי מהארון, ואני כבר קיוויתי להישאר אנונימי. נו, כולנו רוצים משהו ... הרימו איתי כוסית לזוג המאושר.
ומה כבר יש לקסאנדו לומר בעיניין?! זודיאק, אני חייב לך כמה
מאתמול בלילה. (דביק. אני יודע. תנוחו.)

תשמע מותק, הגזמת../images/Emo70.gif

לא לספר לנו פרט כזה חיוני????? השתגעת? אז קודמקול ברוכבא מיוחד לסלב'ס ו
אחד גדול. ועכשיו פודינג (אגב, באיזה טעם אתה?) קבל תשורה צנועה מתאימה יותר אנא הישאר ועשה לנו את זוד שמייח. (אחרת יש לך עסק איתנו ואנחנו יודעים להיות לא נחמדים. כן, זה איום, יש לו כנופיה שלמה פה...)

curiouser

New member
למה להתנצל...

כל מתנה באשר היא, מבורכת. וחוץ מזה סרטים מצוירים וסקס, זה 2 הדברים האהובים עליי... היי גאה. עלי והצליחי. ותודה.

Pixy led

New member
ברוך הבא!../images/Emo39.gif

נעים להכיר. וכמובן שכל חבר של זוד הוא גם חבר שלנו.
שהות נעימה!

nerissa

New member
נהדר לצופף אותך איתנו, מתוקי ../images/Emo9.gif

ברוך הנמצא ברוך הצפוף (במיוחד צפוך למר מִינהל) אז מה? גם אתה אוהב את זוד?

למעלה