חדש בתחום...

kipib2005

New member
חדש בתחום...

אני חדש בתוכנת קיובייס יש לי אותה מאתמול .... כל הנושא של הכלים החיצוניים מבלבל אותי אני פשוט רוצה להתנסות בתוכנה ולהכין מוזיקה בינתיים ללא כלים חיצוניים ... האם זה אפשרי בתוכנה? דבר שני שמעתי שיש פלאגין שאיתו אני יכול לנגן באורגן במחשב ... במקום לנגן באורגן חיצוני. ... קראתי על זה פעם בפורום אבל אני לא זוכר איך קוראים לפלאג ואיפה ניתן להוריד.. אשמח אם תתנו לי לינק לגבי אורגן וירטואלי במחשב... דבר שני, אשמח לקבל עוד פלאגים חיוניים לעבודה ללא כלים חיצוניים (אולי בעתיד אני אתחיל עם זה אבל לא כרגע).. תודה

kipib2005

New member
עוד כמה דברים..

קניתי ספר הדרכה לקיובייס ... רשום בספר שקיובייס עובד על הקלטות וצריך להגדיר כלים חיצוניים... יש לי אורגן פשוט שמחובר למחשב שקנו לי לפני שנתיים ... האם אני יכול להשתמש בו לקיובייס? אני כבר רוצה להתחיל להכין מוזיקה אבל מתבלבל בכל מה שקשור לכלים חיצוניים .. מה המינימום שאני צריך כדי להתחיל להכין מוזיקה בקיובייס ... האם אורגן יספיק או שצריך עוד דברים בשביל להתחיל להכין מוזיקה?

HeavenlyB

New member
כדאי לקרוא את הטאגליינס

המאמרים והשאלות הנפוצות שאת הקישורים אליהם תמצא בראש העמוד. כל השאלות ששאלת נענו פה מספר פעמים. קריאת הקישורים האלה תעזור לך להבין בכלל מה איך ולמה. כאדם שרק מתחיל יהיו לך אלפי שאלות, אבל על רובן כבר ענו, ולרובן כבר יש תשובה בפורום. בנוסף, נסה לקרוא את המדריך של קונדרה. אני בטוח שהוא עבד קשה בשביל להכין אותו, ולפי התגובות, המדריך עזר להרבה אנשים.

למעלה