חדש בתחום

ilanto

New member
חדש בתחום

שלום רב . פעם אחרונה שרכבתי על אופניים היה בגיל 13 עברו מאז 13 שנה נוספות והחלטתי לחזור ולנסות שוב . קניתי אופניים הרים ראלי (לא הכי מקצועיות שיש אולם גם לא "פושטיות"). אני חושש שאבדתי את הבטחון העצמי או שמא שכחתי לרכב מה עושים כדי להתרענן מחדש ולרכב ללא כל חשש . מהם המקומות האדאלים ביותר לרכב על אופניים באזור רעננה והסביבה . איזו קסדה מומלץ לרכוש והיכן ניתן למצוא מידע על אופניים וספורט

leo07

New member
טוב אז ככה...

זה הכל עניין של תירגול, אתה תחזור לעצמך וגם תשתפר עם הזמן.... אתה יכל להתאמן בפארק יקום, שזה לא רחוק מרעננה - מקום נחמד... לגבי הקסדה אתה יכל לבדוק את זאת שבמכירה הקבוצתית שבפורום, היא נראת לא רעה והיא במכיר מצויין. אם לא תאהב אני ממליץ לך על הקסדות של cratoni, הן נוחות מאוד וגם לא יקרות...

c h u k u 3

New member
ברוך הבא לעולם שכולו טוב...כנס

סחתיין על ההחלטה הנבונה... באזור בני ציון (מערבית לבני ציון ) יש אזורים יחסית נרחבים יחסית בהם תוכל לרכוב להנאתך. קסדה היא פריט חובה, ובתור התחלה אתה יכול להסתפק בקסדה שפשוט תהיה לך נוחה על הראש...( בין 100 ל200 שקלים זה מחיר הגיוני בשביל לשמור על החיים שלך, לא??? ) ברעננה אני ממליץ על החנות הסופר מקצועית "רוני אופניים" ברחבת המשביר. זיו ואבי יתייחסו אליך יפה. שם כבר יסבירו לך ביתר שאת על הבעיות המענות וכו... בהצלחה

למעלה