חדש בתחום

orro2311

New member
חדש בתחום

שלום .. התחלתי להתעניין במושג : "חלומות צלולים " .. יש משהוו שאני שאני לא מבין שהמון אנשים אומרים כאן .. חשדתי שאני בחלום אז עשיתי בדיקת מציאות .. את בדיקת המציאות ואת כל זה מה שלא הבנתי זה איך הם אפשר לעשות בדיקת מציאות ? הרי בחלום אתה לא שולט בעצמך .. ואם כן .. כאשר אתה מגלה שאתה בחלום החלום ישר הופך לחלום צלול ?? תוודה רבבה לעוזרים :)

ShalevAH

New member
לא הבנתי...

לא הבנתי את השאלה הראשונה שלך... נסח את עצמך בצורה ברורה יותר בבקשה :)

וכן, כשאתה מגלה שאתה בתוך חלום בזמן חלום, החלום הוא צלול. זה מאוד מוזר כי ההבדל בין המודע ללא מודע הוא דק מאוד.
בגלל זה גם קיימים חלומות "חצי צלולים" (חצילולים, הודות למחייה השפה) - חלומות שיש לך הרגשה מסוימת שאתה בחלום אבל אתה לא באמת עושה משהו בנידון.

orro2311

New member
תודה והשאלה הייתה..

קודם כל תודה רבה על התשובה :)

השאלה שלי הייתה איך אתה עושה בדיקת מציאות בחלום ?
הרי לפי מה שאני יודע אתה לא יכול לשלוט בחלום רגיל , אפילו לא בעצמך ..

מקווה שהפעם הייתי ברור :D

ShalevAH

New member
הבנתי אותך

שאלה יפה. אותה צריך דווקא להפנות למחצללים הוויתקים יותר שהצליחו בכמה וכמה בדיקות מציאות. אבל אנסה לענות לך בכל אופן:
העיקרון הוא פשוט, לפחות ממה שהבנתי.

ככל שאתה מבצע יותר בדיקות מציאות ביום יום, כך יש לך סיכוי רב יותר 'להיזכר' לבצע בדיקה בחלום.
אותו עיקרון הוא גם על עישון לדוגמא. אם אתה מעשן הרבה במציאות, יש לך יותר סיכוי לחוות סיטואציות של עישון בחלומות שלך.

שמעתי על מתחילים שהקדישו יום וביצעו בדיקות מציאות כל 5 דקות, ובלילה הראשון לניסיונם הם חוו חלום צלול.

בהצלחה

vinovino

New member
בדיקות מציאות

כל הרעיון בבדיקות בזמן ערות הוא להפוך את זה להרגל, ההרגלים מופעלים ישירות מהתת-מודע ופועלים גם בזמן חלום.
ברגע שתבצע בדיקת מציאות ולא תגלה את מה שאתה רגיל לגלות (כלומר: שאתה במציאות..) זה יקפיץ אצלך את החלק המודע (ההבנה: "אני בחלום" כבר עושה את העבודה)
ואז? חלום צלול! בהצלחה

למעלה