חדש בתחום

חדש בתחום

שלום, אני חדש בתחום של חלומות צלולים, ויש לי מספר שאלות: האם כולם יכולים לחלום חלומות צלולים? האם כל החברים בפורום ניהלו "יומן חלומות" לפני שהחלו לחלום חלומות צלולים, והאם זה חובה? כמה זמן אחרי שמתחילים לנהל "יומן חלומות" חווים "חלום צלול"? תודה מראש

elronx

New member
תשובות...

1.כן כולם יכולים לחוות חלום צלול 2.אני אישית כן אבל לא יודע לגבי השאר ואני לא חושב שזה חובה אבל זה יכול לעזור בצורה משמעותים לזכרון החלום ולהבדיל בין מציאות לחלום 3. באמצעות יומן חלומות בלבד הסיכויים שלך לחוות חלום צלול לא הכי טובים (תקנו אותי אם אני טועה)

ראשית, תודה רבה על התשובה

שנית, כיצד אוכל להגדיל את הסיכוי שלי לחוות "חלום צלול"? (בטעות השארתי הודעה חדשה נפרדת זהה לזאת. אודה לכם אם תמחקו אותה)

silverhawk

New member
ברוך הבא לפורום ולתחום ../images/Emo140.gif

כפי שענו לך נכונה לפני, אכן כל אדם יכול לחלום חלום צלול (ולמעשה, כמעט כל אדם חווה חלום שכזה לפחות פעם אחת במהלך חייו, מבלי שהוא כלל מודע לנושא). כתיבת יומן חלומות מומלצת בחום מהסיבה הפשוטה שהיא משפרת את זכרון החלומות שלך באופן דרסטי, והרי מה הטעם בלחלום את החלום הצלול המדהים ביותר, אם לא תזכור אותו בבוקר? עם זאת, יומן חלומות הוא אך הבסיס (למרות שהוא מסייע במצאית עוגנים, שהינם שימושיים מאוד ביצירת חלומות צלולים). לצד זאת, מומלץ שתעבוד על בדיקות המציאות, ובהמשך תוכל לנסות אף את השיטות המתקדמות. אני מציע שתקרא על הנשוא בשאלות הנפוצות ובאתרו של אלון ברמן (קישור בראש/צד הפורום), ולאחר מכן נשמח לענות לך על כל שאלה.

תודה רבה על התשובות

ועל קבלת הפנים החמה. אשמח להיעזר בכם בעתיד

למעלה