חדש בתחום

Valdes

New member
חדש בתחום

שלום. ביום ראשון שעבר ראיתי את הסופרבול, משחק הפוטבול הראשון שאני רואה בחיים שלי. אפשר לומר שדי נדלקתי על הספורט הזה. נכון לעכשיו, אני מבין את החוקים הבסיסיים של המשחק. מריפרוף קצר בפורום ראיתי שהעונה הבאה מתחילה רק בעוד איזה חצי שנה (למה כל כך הרבה??), מה שאומר שאין משחקים בזמן הקרוב שאני יכול לצפות וללמוד מהם קצת יותר על המשחק. יש לי אפשרות לצפות במשחקים מהעונה האחרונה (לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה) והייתי רוצה שתמליצו לי על משחקים מומלצים ששווה לדעתכם לראות. אם אפשר להגיד רק את השמות המלאים של הקבוצות ולא רק את הכינויים (לא מבין בזה עדין), את המספר מחזור (או שקוראים לזה WEEK כמו שראיתי?) וכמובן אם אתם יכולים לא להגיד את התוצאה שיהיה לי איזשהו מתח מינימאלי. תודה מראש!!!

Yo-man

New member
ברוך הבא V

קודם כל - נפלת על משחק סופרבול מעולה, וברורה ההתלהבות. לא כל המשחקים בליגה כאלה מרעישים עם כל כך הרבה התחשויות ותחלופת הובלה, אבל גם משחקים שנראים אבודים יכולים להפוך לצמודים ב-2 מהלכים. זה מה שיפה בספורט הזה. יש מאמר בפורום שכתב Laufgas על החוקים של המשחק. המאמר קל לקריאה ותורם המון להבנה. תתחיל ממנו, זה יסביר לך כמה דברים על עמדות השחקנים וחוקים כלליים. המצב שבו שופט זורק את הדגל הצהוב הוא לציין שהיתה עבירה. יש עשרות סוגים שונים של עבירות, ואתן קשה לפרט. כשתראה את המשחק שים לב שאחרי שנזרק דגל השופט מתאר בדיוק מה היתה העבירה ולרוב יראו בשידור חוזר מה קרה (אלא אם זו עבירה לא ספורטיבית כמו מכות, ואז הטלוויזיה מעדיפה לא להראות את זה) בגלל אופי המשחק נורא קשה לשחק אותו יותר מ-17 שבועות. יש הרבה פציעות להגוף מתעייף נורא. המשחק הרבה יותר פיזי מכדורגל או כדורסל ולכן משחקים רק פעם אחת בשבוע ורק 17 שבועות + פלייאוף. זו הסיבה לחופשה הארוכה, במהלכה הקבוצות משנות את סגל המאמנים, את תוכנית האימונים, את השחקנים, מגייסות שחקנים שיוצאים מקולג', מחליפות אחת עם השניה ומתכוננות לעונה. למרות שאין שידור של משחקים הקבוצות לא החופשה ולא במנוחה. הם ממשיכים להתאמן כל הזמן. משחק אחד שהיה טוב זה אריזונה-פילדלפיה, NFC FINALS. המשחק שקבע את העולה לסופרבול... אתה יכול לנחש איך זה נגמר, אבל המשחק היה טוב. חוץ מזה היה משחק פילדלפיה-דאלאס בשבוע 2 (15 בספטמבר) שהיה אדיר, וסן דיאגו צ'ארג'רס נגד דנבר ברונקוז מאותו שבוע. גם קרולינה-ניו-יורק ג'איינטס משבוע 16. תהנה, ואחרי המשחק SD-DEN תחזור עם שאלות (בטוח יהיו, זה היה משחק מטורף) ונשמח לענות.

steeple

New member
הנה כמה

chicago bears @ atlanta falcons Week 6 carolina panthers @ new-orleans saints Week 17 philadelphia eagles @ cincinnati bengels Week 11 (חשוב לראות בגלל היחודיות)

laufgas

New member
מצטרף להמלצה על Chicago@Atlanta בשבוע מספר 6

זה היה שבוע מטורף לגמרי. לא אשכח אותו. היו בו פשוט משחקים מדהימים.

בדנתמ

New member
משחק מומלץ שקופץ לי לראש:

סאן דייגו צ'ארג'רס נגד אינדיאנאפוליס קולטס. במשחקי הוויילד קארד בתחילת הפלייאוף. היה משחק מצוין והראנינג בק של הצ'ארג'רס, ספרולס, נתן ערב משובח ביותר שנכנס לטבלת השיאים עם משהו כמו 320-330 יארד אם אני זוכר נכון. היה מטורף.

Valdes

New member
תודה רבה לכולם + שאלה קטנה

אם יש למישהו עוד הצעות - אתם מוזמנים להמליץ. מהשני משחקים וחצי בערך שיצא לי לראות, שמתי לב באריזונה לפיטצג'רלד שנראה שהוא אחד הכוכבים בליגה, זה נכון? שחקן שממש כיף לראות. אני רוצה לדעת סתם מה זה קנה מידה לכוכב בליגה הזאת. אז פיטצג'ראלד באמת טוב כמו שזה נראה לי או שזה רק אני וחוסר ההבנה שלי?

laufgas

New member
פיצג'ראלד רסיבר מדהים.

ואתה תראה עונה הבאה (שתגיע כבר אינשאללה) שתבוא עלינו לטובה את כל השחקנים ואתה כבר תראה בכל קבוצה את השמות הגדולים. כל זה מוביל אותי לנקודה הבאה: אוטוטו יתחילו העברות הפגרה, שחקנים שיעברו קבוצות, הכנות לדראפט והדראפט עצמו. אתה יכול להתעדכן באתר nfl.com ובוואלה! ספורט שמעדכנים בצורה די יפה על פוטבול אמריקאי. בטוח לא תזכור את כל השמות, אבל זה יעזור לך בעונה הבאה. אגב, אולי שמעת בנוסף ללארי פיצ'ג'ראלד על טום בריידי, פייטון מאנינג והאח הצעיר איליי מאנינג, לדניאן טומילסון וטוני רומו.

Valdes

New member
תודה על המידע

לא ידעתי שבוואלה מעדכנים על פוטבול. טוב לדעת. לגבי בריידי, הכרתי אותו גם לפני שנתיים ושלוש אם אני זוכר נכון. אני מאמין שהרבה חובבי ספורט מכירים אותו גם אם הם לא מתעניינים בפוטבול. לא יודע מה איתו עכשיו, אבל היה נראה לי שהוא מקביל לדיוויד בקהאם בכדורגל. לגבי מאנינג, אני לא יודע מי מהם הצעיר או הבוגר, אבל יצא לי גם לראות חלקים מהסופרבול של שנה שעברה לפני כמה ימים וראיתי את אחד מהם בניו יורק ג'איינטס. אגב, יש אולי בזמן הזה פוטבול מכללות או משהו כזה כמו בכדורסל? ואם כן, משדרים בשידורים ישירים באיזשהו ערוץ שנקלט בארץ?

laufgas

New member
בוא אעשה לך סדר

ענפי הספורט הגדולים בארה"ב משוחקים לפי תקופות: בייסבול זה ספורט של אביב עד סתיו. משחקים מסוף מרץ עד אוקטובר. (זה כולל את הליגה המקצוענית, ה-MLB וליגת המכללות). פוטבול זה ספורט סתיו עד חורף כשמשחקים אותו מספטמבר עד פברואר. (זה כולל את ה-NFL וליגת המכללות, וזה גם עונה על השאלה שלך - אין פוטבול מכללות עד אוגוסט). כדורסל זה ספורט של חורף עד אביב. משחקים מסוף אוקטובר תחילת נובמבר עד יוני. (זה כולל את ה-NBA וליגת המכללות, והליגה בעיצומה דרך אגב) אגב, משדרים את כל הענפים האלה ב-ESPN, FOX SPORTS ופוטבול משדרים גם ב-METV. תדפדף במדריך השידורים אצלך בשעות הלילה בערוצים ותראה שמשדרים הרבה ספורט.

למעלה